onsdag 6 maj 2020

Ram 50x70 trä

Den är gjord för att enkelt. Ramar i trä med glas till foton, posters och affischer i standardmått. På Lagerhaus hittar du ramar i både vitt svart och natur. Letar du efter en fotoram 50xcm?


Formatet är ett av de mest. Foto- och tavelram Teoi trä (MDF) samt glas.

Plexiglas ger lätta och okrossbara tavlor. Vi har ramar i flera olika storlekar och utföranden på Desenio. Denna tavelram kommer med vanligt glas och baksida i MDF.


Vårt sortiment av ramar ger dig massor av möjligheter att ge dina gamla foton nytt liv och en helt ny inramning, från enkla linjer till intressanta kurvor. Sveriges största sortiment av träramar. Framkalla bilder eller förstoring.


Beställa vid dator eller i butik! Vi hjälper dig hitta det du söker. Ring oss direkt så hjälper vi dig!

Brett utbud - Vi har det du önskar. Handla direkt online eller i butik! Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Endast leverans till butik. Svart träram med glas och passpartout. Komplettera din poster med en vit tavelram i trä ! Ellos Home Träram Oslo 50xcm. Listprofilen är mm bredd och mm djup i stilren design som passar till posters i storlek 50xcm. Väggur HERMAN Ø26cm trä Per st. Ramen har två hängare i metall bak. Trä har alltid varit ett populärt material för ramar.


Redan de allra första ramarna var gjorda av trä. Det snabbväxande materialet är. En ram som passar våra posters i storlek 50x70. Här köper du trendiga ramar för bilder i 50xcm.


Dina snyggaste bilder förtjänar en elegant ram ! Hos oss hittar du fotoramar för alla smaker. Snygg träram med tunn profil.

Hörnen har spacklats efter montering för jämna skarvar. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Vi kan det här med ramar och i vårt sortiment finns fotoramar av alla olika slag. Ram av trä med kristallklart plexiglas. Glasskiva framför fotografiet och MDF-skiva på baksidan. Kan hängas både horisontellt och vertikalt.


Fotoram - svart i trä och glas beställer du billigt i storlekarna 24x30cm, 30x40cm, 50x70cm och 60x80cm samt 70x100cm storlek. Köp online på nätet redan idag, vi. Träram med glas, vit syrafri passepartout och MDF-bakstycke.


Välkommen till oss på Jula! Här är den, ramen du letar efter. Bland alla våra ramar i olika material, storlekar och design finns nog den som passar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.