fredag 3 april 2020

Perenna fjärilsblommor

Genom att plantera växter som fjärilarna tycker om kan du locka dem till din täppa. Hitta dina favoriter som både du och fjärilarna gillar! Trädgårdsinspiration för den svenska myllan.


Lycka till med dina perenna växter! Traditionell och dekorativ rabattväxt som finns i. Phlox paniculata SWEET SUMMER DREAM ‘Ditomdre’ 2L NY. Finns det något härligare än en stund i solen mitt bland blommande sommarblommor, perenner och prydnadsbuskar där fjärilar, bin och humlor flyger runt och surrar? Fjärilsväxter - Rosenflockel.


Perenna fjärilsblommor

Den ståtliga, höga rosenflockeln, Eupatorium purpureum, drar verkligen både blickar och flygfän till sig när den blommar så här. Perenner är fleråriga växter, vissa odlas för sina vackra blommor, andra för sina bladverk. Vi har ett stort sortiment av perenna växter för odling i landets. Några perenna växter som blommar senare och är fina fjärilsfoderväxter: mynta, lavendel, timjan, isop, heliotrop, nepeta, såpnejlika, klint, salvia.


Perenna fjärilsblommor

Det finns perenner som blommar vår, sommar, höst, det finns höga. Landets kanske bredaste postordersortiment av ovanliga och. Sverige har åtta växtzoner. Men vilka blommor passar i olika zoner?


Så blev det helt plötsligt april! Snöklockorna har börjat att vissna, men vitsippor. Höstaster, prästkrage och fjärilsblommor är ju trevligt ocks.


Perenna fjärilsblommor

Här hittar du blommande skönheter perfekt för rabatt, kruka och ampel. Gör så här för att få fler fjärilar, humlor och bin till din trädgård. Naturen gör oss människor kreativa.


Efter en odlingssäsong har man samlat på sig en massa, helt fantastiska idéer inför nästa säsong. Runt om bassängerna växa perenna växter i. Var vill du ha svaren; via forumet här eller via ex, mailadress? Tycker det låter som en excellent ide´och hur många av oss har inte redan börjat bocka av i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.