tisdag 10 mars 2020

Panerad torsk recept

I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar. Gör dina egna fiskpinnar där hemma med hjälp av panerad torsk. Ger en riktigt krispigt god yta och fisken blir mör och saftig på insidan.


Panerad torsk recept

Veckans fiskrätt kanske blir denna frasigt panerade torsk som passar både stora som små. Paneringen är en klassisk ströbrödspanering med rostad lök. Istället för torsk så går kolja. Erik Lallerstedts panerade fisk med potatis och hans egna remouladsås.


Panerad torsk recept

Du kan panera torskfilé och torskrygg som är den finaste delen på torsken. Servera panerad torsk med valfria tillbehör. Klassiskt till torsk är kokt potatis. Gästkocken Gustav Trägårdh bjuder på flera smarriga rätter i matkassen.


Testa att laga hans populära panerade torsk. Tänk på att ju bättre råvara desto bättre slutresultat, så köp. Igår blev det Thelma som fick välja middagsmaten 🙂 och jag blev inte ett dugg förvånad när hon valde fisk.


Panerad torsk är gott och enkelt att laga själv. Speciellt torsk tycker hon är jättegott. Enkelt att fixa en hemgjord remouladsås som passar bra till mandelpanerad fisk.


Byt ut ärtor och tomat mot en grönsallad. Torsk : Panera torskfiléerna i mjöl, därefter uppvispat ägg och sist ströbröd. Torsk i ugn, panerad torsk, fiskgratäng eller en mustig fiskgryta - vilken vardagsmiddag faller dig i smaken?


Torsk recept, här hittar du Torsk recept, t. Torskblock med paprika Torskfilé med gräddig mussel- och persiljesås. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk. De flesta vita fiskar funkar utmärkt) 1-ägg msk mjölk. Gjorde detta igår på ditt recept.


Tillbehör: Koka potatisen med skal på i saltat vatten. Fisk: Vispa ihop äggen i en djup tallrik och häll ströbröd på en flat tallrik. Torka torsken med hushållspapper. Vänd den i vetemjöl blandat med salt, därefter i äggen lätt vispade och till sist i ströbröd.


Panerad torsk recept

Torsk är en vit fisk som är mycket lättlagad. Stek i smör och olja i några. Fisken kan smörstekas, kokas eller ugnsbakas. Varför inte göra en fisksoppa?


Här är våra bästa recept ! Detta recept på torsk panerad i corn flakes med ärtor och dragonmajonnäs är glutenfritt och förbaskat god. Sprödbakad torsk med citron. Det smarta med våra recept är att du kan lägga ingredienserna direkt i din varukorg.


Till middag lagade jag Jacobs favoriträtt : smörstekt panerad torsk med kokt potatis. Har du något liknande recept eller vet du alls vilken sås jag talar om? Fiskpinnar består av panerad fisk.


Vill du hitta några nya favoriter till buffén så bjuder vi här på våra bästa recept. Medelhavsinspirerad tapas minuter. Har du tänkt på att torsk går lika bra att steka som att koka?


Vi har recept på allt från lite enklare vardagsmat i form av den snabba fisken i ugn med kaviar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.