måndag 10 februari 2020

Silduk jula

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Hemelektronik och vardagsprylar för köket, badrummet, tvättstugan och kontoret. Stabil sil som gör det enkelt att sila, separera, passera och sikta. Elektronik och vardagsprylar för hemmets alla rum.


För dig som gör saft av egna eller skogens bär och frukter. Silställning komplett med silduk. Handla tryggt med Clas Ohlson. Jämför priser och läs recensioner på Matvaror.


Hos oss hittar du allt du kan behöva vid tillagning av din egen sylt. Med hjälp av en silduk hindras de krossade bären att läcka och rinna ut. Obehandlat, extra tunt linnetyg i tuskaft med slät yta.


Silduk jula

Tyget är lite genomskinligt med ett stort ljusgenomsläpp. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Göra saft utan silduk, går det?


Jag tänkte koka saft med min dotter men jag tror det blir ett engångsprojekt så jag har ingen lust att köpa en saft-maja. Vissa föredrar att pressa äpplen och an. Silduk till fruktpress liter. Koka bären och häll sedan bärmassan i en silduk för att sila bort skal, kärnor och stjälkar.


Den silade saften kokar du på nytt och tillsätter socker. Häll upp i en silduk och låt självrinna i min. Häll sedan tillbaka saften i en ren gryta.


Silduk jula

Svar: Jag köpte min silduk av två trevliga herrar på Classic Motor Marknad i Örebro för några år sedan. På modern svenska heter det " silduk ". Muslinduk" verkar vara ett äldre uttryck för silduken.


Verkar som att City Gross har sildukar i sitt sortiment. För buljong, osttillverkning, saft etc. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.


Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Och nu är det dags att ta vara på alla bär från sommarens skördar. En fin saftsils-ställning kan du.


Pressen kommer att förbättras ytterligare. Andra som köpte produkten köpte även: KONSOLER FÖR TORKREDA PAR. Snygg inredning behöver inte vara dyrt.


På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster. Någon som vet var man kan få tag på lite sådant att klippa till i lämplig storlek? Saftsil- silduk ställning i plast, med duk. Nu finns produkten i kundvagnen.


Silduk jula

Lagerstatus I lager Artikelnr. Det går jättebra med en vanlig kastrull och sen en saftsil med silduk, finns att köpa på coop forum och ica maxi.


IKEA - AINA, Metervara, Linne ger tyget en naturlig, oregelbunden yta som känns fast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.