måndag 11 november 2019

Skifferplatta servering

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Tidlös bricka i svart skiffer från blomus. Perfekt för servering, hållbar och extremt tålig. Hos Designinteriör hittar du mer inredning.


Skifferplatta för servering av mat, grytunderlägg eller ljusfat, från Nicolas Vahé. Stort sortiment och snabba leveranser. Duka mer kreativt med en skifferplatta från Nicolas Vahé. Använd att servera maten på eller som en skrivplatta för kritor som förkunnar vad som är vad på.


Sportig väst med fina detaljer. Välkommen att handla i vår webbutik! En härlig mattallrik - gråmelerad och svart. Tillhör serien "Enkelhet".


Grå mattallrik - glaserade tallrikar - pastatallrik - rustik tallrik i keramik. Billiga ljusfat i olika former som finns i både marmor, polystone och järn. Tapas Set med fyra stycken minskålar i porslin, st skedar av bambu och en bricka av bambu och skifferplatta. Dekorera ljusfaten med fina blockljus.


Skifferplatta servering

Lägg till i önskelistan Snabbkoll. En rustik, rund skifferplatta kommer garanterat att imponera på middagsgästerna. Idealisk för servering av tapas och plockmat. Brickan är tillverkad av obehandla antracit-färgat skiffer.


Priser exkl moms Priser inkl moms Fraktfritt vid order över 6kr exkl. Det finns en hållare för drycker på plattan. Serveringsbricka i bambu med en skifferplatta. Loggan graveras på plattan.


Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Populära sökningar i Kökstillbehör. Belysning Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner. Häromveckan öppnade ännu ett boutique-vandrarhem i Funchal på Madeira.


Fusionsmat, design och ginbarer lockar en ung och trendig publik till. Allt för Restaurang, Bar och Café samlat på ett ställe. Den fina, stora och rustika skifferplattan är tillverkat av ren skiffer. Vi rekommenderar att använda den dekorativa skifferplattan åt en snygg servering till.


Skifferplatta servering

Smaka de godaste ostarna på ostbrickan av bambu med skifferplatta TakeTokio (delar) och överraska dina nära och kära med ovanliga köksgeråd. Genom att skapa en rustik och härlig miljö för dina gäster och servera maten på brädor skapar du en servering som.


Bräda Colwood för skifferplatta. Marknadens bästa serveringsprodukter från ProfilOnline. Hos oss hittar du alltid produkter till bra priser med snabba leveranser och hög service. Stilren skifferplatta för en läcker uppläggning.


Skifferplatta servering

Plattan är perfekt att inreda tillsammans med till exempel ljus eller att lägga mat på. Köp Blomus slate, skifferplatta, l - hos NewHome. Denna skifferplatta är väldigt fin att servera på. På Huset är den i första serveringen råmarinerad och serveras väl dold under en.


Rikliga bitar av mager och mör ren serveras snyggt på skifferplatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.