måndag 25 november 2019

Kantsten

Längs planteringar och rabatter. Stilrent och elegant - Läs mer! Plattor, marksten, murar m. Gör din trädgård fin med kantsten i betong eller natursten.


Stenbolaget har flest sorter i lager, alltid med snabba leveranser. Våra kantstöd och kantsten håller rabatter och gräsmatta på plats.

Flisby erbjuder ett stort sortiment av kantstöd och kantsten i betong, granit och metall. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Stort lager och snabba offerter.


Med en kantsten i natursten blir din trädgård finast i kvarteret. En enkel och prisvärd kantsten med fasad topp. Använd som avskiljare till rabatter eller dekorsten.


Bender Slät kantsten gör en vackert anlagd rabatt eller trädgårdsgång ännu vackrare.

Den lyfter fram utan att ta över, därför finns det plats för den i alla. Storgatsten i huggen granit, används ofta till murar och kanter. Lämplig till garageuppfarter, gator och torg där man ställer höga krav.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för kantsten. Vi arbetar med att lägga gatsten, kantsten och plattor.


Genom åren har vi iordningställt en stor mängd offentliga miljöer runt om i. Lämplig för trottoarer, torg, gågator, vägar och liknande. Sveriges största pool- och pooltaksfabrik från Malmö. Allt inom Marksten och mycket mer hos HORNBACH.


Vi erbjuder följande kantstenar och låga profiler: Avvisande kantsten - För mindre trafikerade vägar. Denna kantsten används som trottoarkant på mindre.


Poolkungen erbjuder vacker kantsten till pool i olika utföranden. Genom att installera kantsten runt poolen får man också en bekväm sittyta. Sätt kantsten på bredden eller på höjden, längs planteringar och rabatter, så hindrar du jord. Sätt kantsten längs planteringar och rabatter så hindrar du jord och annat från att komma ut på gångarna.


Jag ska lägga en rad med kantsten längsgräskanten som jag kan göra gräsklipparhjulet på, så jag skippen köra med kantklippare. Kantsten skyddar gångtrafikanter på trottoarer och leder.

De mindre kantstenarna passar bra i trädgårdar och. Kantstenshöjd längs bussangöringsplatser ska vara 1mm ± mm för kantsten av granit och 1mm för busshållplatskantsten av betong. Granitkantstenen har en hög hållfasthet och lång livslängd som gör den särskilt lämpad.


Ytterkant är ytans akilleshäl. En svaghet hos de flesta läggningar är låsningen av ytan. Kantstenen kan till exempel avgränsa en gata eller vägbana. Med låsning menas den ram som håller ytan på plats, framför allt.


Vår kantsten finns i betong och elegantare granit som har blivit naturligt stenhuggna på sidorna. Vi har kantsten i olika stilar. Diskutera gärna med oss för. Utbudet av natursten är stort och materialsorterna är många.


Vi erbjuder ett sortiment där vi kan tillhandahålla det mesta som Ni efterfrågar. Kantstenar används främst för att avgränsa två olika ytor från varandra, t ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.