fredag 1 november 2019

Kall sås till fisk som i skolan

Jag minns att vi hade en god sås till panerad fisk i skolan för ca 6-år sedan. Detta recept blir precis som. Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan.


Kall sås till fisk som i skolan

Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan ? En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt. Den där kalla dillsåsen som serverades till skolans panerade fisk får det att vattnas i munnen på många, här är receptet, matbricka och dubbla dricksglas får.


Stekt fisk, kall sås och potatis var mångas favorit i skolan. Här är receptet på den goda såsen! Gillade ni den kalla såsen som serverades till fisk i skolan. Då måste ni pröva den här, den smakar precis likadant.


Fiskpinnar är barnens favorit och gärna. Panerad fisk med kall sås. Och det är en typisk skolrätt som många upplever som nostalgisk, säger Zeina Mourtada, till Aftonbladet MatVin.


En kall sås som passar till fisk, skaldjur och äggrätter. SAS zum günstigsten Preis. Recept kall sås till fisk - Skolans fisksås- Kall dillsås - ZEINAS KITCHEN. Minns att man alltid fick kall filsås man alltid fick till panerad fisk i skolan ? Jag har alltid tyckt att den såsen ska det vara till just panerad fisk, inget.


Fräsch basilika gifter sig med färskost, och passar till kött, fisk, fågel och som salladsdressing! Förutom att göra såsen härligt. Sås till fisk på flera läckra sätt. Hollandaisesås, vitvinssås och remouladsås är goda såser till fisk.


Kall sås till fisk som i skolan

Vi hjälper dig hitta rätt sås till fisken. Men EN sås älskar han och det är den kalla såsen de får till panerad fisk i skolan. Men lite modifiering av recepten så blev det denna sås som severades. Alltid när vi fick panerad spätta så var det en kall vit sås till som de kallade för remouladsås men som inte var det.


Basen var vanlig filmjölk, vad de hade i. Recept på kalla såser gjorda på yoghurt, gräddfil m. Goda och enkla recept med bilder steg för steg. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås.


Har velat göra denna sås till panerad fisk ett tag nu men det har inte blivit av förens nu, äntligen! I samband med mitt bloggande har jag infört fisk till. En sak som dom flesta verkar minnas från skolmaten är den goda kalla fisksåsen som serverades till panerad fisk. Den var faktiskt en favorit hos mig också.


Kall fisksås – den är ljuvligt go mycket lätt att tillaga. På bara några minuter har du en superläcker sås som passar till all sorts fisk. Just idag tänkte vi eftersom vi fått frågor om receptet.


Det gjorde inte jag, vad jag minns. Men nu gillar jag kall sås till fisk, och ändå smakar den här som jag minns att den gjorde i skolan. Fisksåsen Som man fick i skolan ? Sen brukade vi få en sås till som var lite.


Kall sås till fisk som i skolan

Det är remouladsås som används till fisk och sen finns det även dansk. Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk.


Skarpsås är en traditionell kall sås som passar bäst till fisk av olika slag. Malin Söderström visar dig hur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.