torsdag 24 oktober 2019

Kall sås till fisk bostongurka

Stor skål kall dillsås (skolans fisksås). Mycket god kall fisksås - en enkel sås som passar till fisk. Recept med bilder steg för steg. Alla sorters stekt fisk smakar extra gott med remouladsås till.


Remouladsås är vanligtvis en kall sås som passar fint till fisk, som fish and chips till exempel! Här finns våra recept på remouladsås.

Enkel att göra och passar till tex lax, panerad fisk, fiskpinnar. Såsen är god till fisk och fågel. Tid: minuter Kall paprikasås. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling.


Panerad fisk med kall sås. Blandade även med lite cremefraiche. Passar perfekt till fisk.


Remouladsås består av majonnäs som smaksatts med olika kryddor, vanligast är ättiksgurka, dill, kapris och gräslök. Kall sås till fisk dl crème fraîche, gräddfil eller avrunnen fil (se här).

Letade receptet för jag tänkte lägga in det själv annars, om det inte redan funnits! Godare och enklare sås till fisk får man leta efter!


Gör en kall sås på gräddfil, crème fraiche eller yoghurt. Gott till fisk, till grillat eller att förbereda till buffén. Bjud på skarpsås till inkokt lax, rökt makrill, varmrökt lax, rökta räkor med mera. En kall sås med majonnäs, hackat kokt ägg, dill och vispad grädde.


Det mesta i matväg blir väldigt mycket bättre med en sås. Stekt fisk, kall sås och potatis var mångas favorit i skolan.


Så gör du sås till fisken steg för steg-guide i. Jag hade i tärnat äpple, jättegott! Kall fisksås – den är ljuvligt go mycket lätt att tillaga.


På bara några minuter har du en superläcker sås som passar till all sorts fisk. Kall crème fraîche-röra med smak av gräslök, bostongurka och senap. En jättegod kall sås som passar till både rökt och grillad fisk.


Kall sås med creme fraiche fisk recept, här hittar du 1Kall sås med creme fraiche fisk recept, t. Limedressing Skaldjurspaté med saffranssås. En sak som dom flesta verkar minnas från skolmaten är den goda kalla fisksåsen som serverades till panerad fisk. Detta inlägg publicerades Grillat Sås och dressing Tillbehör och är taggat Majonnäs Bostongurka.


Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor.

Till och med barnen som inte är så mycket för sås. Här kommer mina tre favoriter när det ska göras go snabb sås av vad man har hemma – och förstås creme fraiche. Majonäs, gräddfil, bostongurka, salt o svartpeppar. Jag efterlyser bra recept på kall sås till fisk.


Ska såsen bli kall innan den hälls på pannacottan? Smaksätt med salt och peppar. Prövade fram en ny kall sås – den blev himmelskt god. Minns du den kalla, vita såsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.