fredag 27 september 2019

Tältkåtor test

Dels det vi kallar Adventure, med tältkåtor för exempelvis fjällvandrare, campare och paddlare med plats för 6-sovande, i vikter från 7-kilo. Norska Helsport har några olika modeller av tältkåtor. Från enklare modeller till de som tål riktigt tuffa förhållanden i arktiskt klimat. Tältkåtor från ledande tillverkare som Bergans och Tentipi.


Självklart med prisgaranti, snabb leverans och fria returer! De flesta detaljer till tältkåtor verkar passa mellan de olika märkena. Så om man ser nåt man gillar kan man ju köpa det.


Bladet Villmarksliv har testat sju tältkåtor från olika tillverkare. Vi är stolta att säga att vår Zirkon kammade hem förstaplatsen! I Norge har Bison tältkåtor utvecklats och testats i nordisk miljö under många år. En kåta ger möjlighet för att elda, laga mat, hålla värmen.


En kamin avsedd för tältkåtor är effektiva för att värma och kan få kåtan ordentligt mysig och varm. Men de håller inte värmen länge. Just hemkommen från Jokkmokk, med färska erfarenheter av vinterliv i kåtan. Många smarta detaljer är hämtade från eller inspirerade av våra större tältkåtor.


Olivin kan fås både som kombimodell (yttertält och innertält). Yellowstone Angler 5-weight shootout! Mastery MPX fluglina i test, se video nedan  Switch-sp ö. Köp tält för alla tillfällen online.


Stort utbud av vandringstält och campingtält! Jag håller på att kika på frisports tältkåtor.


Det är förstås omöjligt för Tentipi att göra en trovärdig test av en kollega i branschen och även svårt att göra en helt opartisk jämförelse, så vi ska. Naturkompaniet är experten på tält för vandring och friluftsliv.


Tältkåtor test

Vi har över modeller av tält från ledande tillverkare. Köp online eller i våra butiker.for Our Newsletter: Prenumerera.


Friluftsvaror har över års erfarenhet av tält för vandring, camping, scouting och andra friluftsaktiviteter. Du får därför ett stort utbud av noga utvalda.


Efter en hel del hårda tester i Sverige är vi oerhört nöjda med dessa modeller. Nydesignad hundväst av mycket hög kvalité. Inte att förväxla med andra märken av enklare typ.


Systerväst till K9rec Long Shot. Tältcentralen i Stockholm är specialister på tält - fjälltält, hustält, mm - och utrustning till tält. Här kan du köpa eller hyra tält och övrig utrustning.


National Geographic rankar Lennart Pittjas fem tältkåtor på hans samebys marker som ett av världens mest. Tentipis tältkåtor används till såväl grillfesten i villaträdgården som till de mest.


Tältkåtor test

Test : Husmorstips mot fläckar – så bra. Det man funderar lite kring dessa "tyg" tältkåtor är genomföringen i tak. Någon som haft problem med det?


Tältkåtor test

Tänker du på tältkåtor likt varanger? Haglöfs Barrier, test av primaloftjacka. Vi arbetar mycket runt eld i tältkåtor och vid lägereldar där vi lagar mat. En titt på bergans lavvo 4-6.


Detta är den minsta av bergans tältkåtor som. PRIMUS-POWERGAS vs BILTEMA-GAS " test. Här hittar du skor och kängor extra sköna att använda vintertid.


Vissa har ett lättare foder för att du inte ska frysa om fötterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.