onsdag 11 september 2019

Mur av ölandssten

Murar av Ölandssten, som är en svensk kalksten, kan användas både i offentliga och privata miljöer. Olika murtyper, format och kulörer ändrar karaktären på.


Bygg en mur av natursten i trädgården. Tips om hur du ska göra och vad du bör tänka på när du ska bygga en mur av sten.


Oavsett om du tänker bygga en stödmur eller en fristående mur hittar du allt du behöver hos oss på Stenbolaget.

Med byggmaterial från Stenbolaget får du murar. Skapa en vacker miljö med Ölandssten Oregelbunden Röd. Naturstenskompaniet är ledande i Sverige när det gäller natursten.


Vi tillhandahåller produkter i ölandssten, granit, kalksten, marmor och skiffer. När man bygger en mur beror priset oftast på vilken murtyp man väljer. Det är framförallt höjden, utseendet samt materialet som påverkar priset. Vill du till exempel ha natursten, så som Ölandssten eller skiffer.


Det är inte ofta man byter utegolv eller bygger en ny mur.

Molnsätra Natursten - Murbeklädnad. Med vårt fasad och murbeklädnadssystem bygger du exklusiva murar i äkta huggen granit, lätthanterliga. Bank beating exchange rates.


Ska du bygga en mur eller stödmur själv? Här får du goda råd på vägen. Vi får många frågor om sten, grus och gräs. Här har vi samlat lite tips och råd.


Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. Alltid låga priser och kunnig personal. Hej Skall sätta nytt stängsel (Gunnebo) ovanpå en gammal låg mur klädd med ölandssten. Uppepå muren ligger topplattor av granit.


Grund för mur är redan gjuten nedersta skift murad. Välkommen in och titta igenom vårt stora och prisvärda sortiment. Vi har ett bra utbud av natursten. Självklart levererar vi hem till dig.


Ett stabilt underlag som passar.

Om ni önskar en ölandssten med något jämnare yta. Nu vill jag ändra om lite på denna mur så finns det nå medel som löser upp limmet eller är det. Lite suddig bild men detta var vår "fina" mur som var totalt nersmutsad från att en gång i tiden ha varit vit med röd ölandssten till gråsmutsa Alggrön mur.


Base 2Mur - och putsbruk B för att slamma sidorna. Mur som ansluter till bakomliggande släntyta förses lämpligen med ett längsgående kröndike som står i. Marksten av skrovlig kalksten, s k ölandssten, gör sig mycket bra tillsammans med växtlighet eftersom brottytan lätt smälter in i omgivningen. Jag har fått ena stora grindstolpen påkörd så den lutar, vilket behöver fixas. Grindstolpen är murad och sedan inklädd med Ölandssten.


Marksten Stödmur Trapp Trappor Granit Kantsten L-block Skiffer Fiberduk Stockholm Botkyrka Segeltorp Årsta Gröndal Täby Bromma Danderyd Djursholm Ekerö Enebyberg. Röd och Grå Ölandskalksten används b. Populära användningsområden är murar, fasader, stolpar.


Framsida huset vi byggde på Galaxgatan, ölandssten, granit och klotlönnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.