onsdag 25 september 2019

Mintsås recept

En klassisk engelsk sötsur-sås med mynta - alltså mintsmak till lammstek och potatismos. Mycket lyxigt och gott recept på lammstek som steks i ugnen med ett täcke av örter.


Steg-för-steg-beskrivning av receptet med bilder. Detta är en mintsås som passar utmärkt till de flesta kötträtter!


Kokande vatten och vinäger hälls över en blandning av mynta och socker, låt sen stå en.

Vill man ha en riktigt frisk och fräsch sås är en myntasås den rätta vägen att gå. Enkel att göra och med få ingredienser är detta recept en vinnare till. Ruta svålen med en vass kniv. Gnid in lammsteken med olja.


Våra recept och smakbitar. Dessto mer recept året senare då jag bland annat bloggade om myntasås att ha till lammstek. Mitt kök är sajten som ger dig enkla, goda och lättlagade recept.

Här finns mängder av goda tips på vardagsmat, festmat, vin, öl och desserter. Yoghurtsås med mint med ursprung i Indien, Asien. Frisk och krispig mintsås som passar perfekt till sommarens bär. Dagens recept är en färggrann och vårlig dessert som jag gjorde någon gång under den tid som bara rann iväg.


Mintsås Blanda mynta, salt och socker. Och det känns som om den verkligen passar in nu. Häl över msk kokande vatten.


Samosa Indiska grönsaker pirog med krispig sallad och mintsås 2. Findus Grönsaker Perfekta till Grönsaker perfekta till fisk. Få saker är så praktiska som recept som nästan uteslutande kan lagas på rester.


Receptet av livingfood101. Crème brulée au foie fras à deux - Två franska favoriter i en och samma rätt! Serveras med mintsås och basmatiris samt naanbröd.


Salade de tomates et concombres de menthe - Tomat- och gurksallad med mynta -en annan variant! Ingredienser personer stor gurka tomater Myntasås dl crème.

Jag har justerat receptet med lite tips på när i tiden man kan sätta in saker i ugnen samt lagt till tomatsalladen och en mintsås. Koka linserna enligt instruktionen på förpackningen tillsammans med buljongtärningen.


Servera kycklingen med linser, blomkål, sallad och mintsås. Kay Indisk linssoppa med garam masala y. Steksås Engelsk mintsås ». Sök efter: Slumpvisa favoriter. Då min mors morfar, som var sjöman och seglade mest med.


Meat Samosa med mintsås, grillade jätteräkor. Eftersom Korai är en matlagningsmetod snarare än ett traditionellt recept. En varm, mjuk och krämig chokladfondant får gärna serveras med.


Chokladfondanter är en älskad dessert. Men det är vanligt att äta mint till lamm berättade pappa för mig då han fick en lammbit med mintsås på en restaurang!


Skriv ut recept ← Grönsakssoppa som är vegetarisk. Matbloggares recept på din blogg? Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress. Avbryt Integritet och cookies: Den här webbplatsen.


ALU TIKKI Friterad potatisplatta medlinser mjöl och indisk krydda serveras med mintsås. BHUNA Eget recept på en gryta som är tillagad med stekt lök,paprika. En blogg om tårtor, macarons och andra bakverk! Två piroger med kyckling, grön chili, färsk koriander och grönsaksfyllning.


NYHET Sök recept från andra receptsidor med vår sökmotor. Det ska vara lätt att hitta recept lättlagad mat och lättlagade recept ! I måndags åt vi en dunderfrulle på balkongen som bjöd på solsken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.