fredag 31 maj 2019

Grön myntasås

Fräsch myntasås, ett perfekt tillbehör till både kött, fisk, kyckling eller krispig sallad. Här har vi samlat en hel del recept med. Myntasås är jättegott till stark mat såsom indiskt! På bilden är det såsen längst bak som är myntasås.


Såsen längst fram är Tsatsiki med mynta. Idag blir det super smarriga koftas med myntasås - sååå gott!

Mat från Mellanöstern det äter jag både ofta och gärna. Dessa är vegan och glutenfria. Med en läskande vit sangria, ört- och vitlöksfyllda bröd samt grillade kycklingspett med myntasås kan det inte bli annat än en lyckad trädgårdsfest!


Blommorna är lila och bladen har en friskt grön färg. Används färsk eller torkad till myntasås, te, grytor, vinäger, fruktsalla drinkar.


Zhal Fraizi - Välj mellan kyckling,eller lamm eller biff med stekt lök, purjolök, grön chili. Häromdagen var det dags för mig att testa den andra rätten bland COOPs nylanserade vegetariska sortiment.


Denna gången blev det Gröna ärtbiffar med. Beställ idag och få leverans redan imorgon.

Blanda alla ingredienser och mixa med en mixerstav tills såsen blivit vackert grön. Smaka av med salt och peppar. Färska grönsaker, ost, grön chili, blomkål.


Scampi panerad i linsmjöl och fritera serveras med myntasås. Lätt och fräsch myntasås som passar lika bra till grillat som till att friska upp salladen. Enkel att göra i tre steg.


En lättlagad rätt med indiska smaker som serveras med en svalkande myntasås, ris och sallad. Ersätt julskinkan med ett grönt alternativ, här har vi. Citron- och myntasås : Blanda crème fraiche, citronskal och mynta.


Servera kycklingfilén med rädisor, kokt grön sparris och citron. Goda såser och röror som passar till kött, fisk och grönt. Mixa yoghurten med mynta med mixerstav.


Welcome to a world full of flavors, fragrances and colors! Gandhi Gröndal we serve Indian dishes from northern and southern India. We strive to make the most.


Frisk myntasås - som passar till mycket Etiketter: Neutral Yoghurt, Recept med medium till högt basiskt niv. Serveras med myntasås, morotssalsa och tamarind chutney.


Recept 1: Ugnsstekt lax med grön couscous och basilikasås. Friterad lök med myntasås 3.

Tomatsoppa 50:-Gjord av färska tomater. Skivor av färsk tomat med ingefära, grön chili. Grillade i lerugn, serveras med säsongens sallad och hemlagad myntasås.


Kyckling tandoori med fil och myntasås Medelhavskyckling Kyckling- och mangosallad Kycklinggryta med. Indisk pirog med antingen grönsaker eller.


Kycklingfilé med gröna örter, morötter, potatis, chasewnötter blandning i. Kontakta oss FärgForm Sweden AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.