fredag 24 maj 2019

Gravstenar kungsbacka

Vi hjälper dig med rådgivning. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Gravstenar, Marksten, Köksbänkar och. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online.


Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Oavsett vilken stensort eller.

Känn historiens vingslag på Fjärås Bräcka och besök järnåldersgravfältet med ett 100-tal gravstenar. Många som köper gravstenar. Ej betygsatt Vi tillverkar och säljer gravstenar av olika modeller och stensorter.


Vi gör även hantverksgraveringar såsom porträtt och motiv. Ni är välkomna att komma till oss med egna önskningar och vi kan tillsammans.


Vilken information vill du ska stå på stenen, vilket textsnitt vill du ha, eventuell dekoration så som tex en ängel. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra.


Stockholm och alla sverige, vi s äljer och monterar stenar i alla kyrkogårdar i sverige.

Katarina Evenseth är driftschef på begravningsenheten på Kvibergs kyrkogård: "Alla som ligger hos oss är identifierade. De har namnplattor med ingraverade namn. Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


Askimssten är specialiserade på gravstenar. Vi säljer och tillverkar gravstenar, minnesstenar, gravramar och monument i granit. Vi är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet i branschen. Kungsbergs Stenhuggeri AB.


Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss.


Design och funktionalitet är kopieringsskyddad och tillhör LJ System AB. All information rörande gravplatser och.


Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. Vi levererar till hela Sverige, bla Stockholm, Göteborg och Jönköping m. Priset inkluderar - sten, text, en dekor, Mer detaljer Punkt objekt.


Vi har billiga gravstenar i lager. Det är gravstenar som är billiga beroende på att vi t.

Hitta rätt gravsten, där vi hjälper till med gravvård. Köpråd – att köpa gravsten. Välj mellan olika gravstenar. Gravplatsens betydelse är stor för att återknyta till svunna tider och saknade anhöriga.


En plats för att vårda minnet av det. Välkommen till Göteborgs Gravvård. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål.


Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor. Vi listar beskrivning av platsen bilder hur du hittar dit. Till för cirka år sedan tillverkade stenhuggeriet endast gravstenar. Kundtjänsten är för närvarande stängd.


Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.