tisdag 28 maj 2019

Golvsockel hög

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen!


Välkommen in till Sekelskifte och våra klassiska golvsocklar ! Vi har både enkla golvsocklar och tredelade höga golvsocklar. Sockel Höganäs Träprofiler.

Golvsockel Höganäs Träprofiler Ek Faner 12x56mm 4m. Ett vackert golv förtjänar en vacker golvsockel.


I entrén på Skolbacken valde jag att bygga min egen, dels för att jag inte ville vänta på en specialbeställd. En hög profilerad golvsockel kan tillsammans med en bröstpanel till och med påverka den arkitektoniska gestaltningen av ett rum.


Köp dina golvlister hos Byggmax. Prislista foder och socklar. Vi har några vackra modeller av fönsterfoder och golvsocklar i högsta kvalitet. Virket är snickeritort vilket innebär att det går.

Höga och rikt profilerade golvsocklar kan tillsammans med en bröstpanel även bidra till den arkitektoniska gestaltningen av ett rum. Med socklar kan du dölja springan mellan golv och vägg.


Normalt sett fäster du golvsockel och kvartsstav med dyckert. Använd nivålist för att täcka rörelsefogar som uppstår om du har golv i olika nivåer.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Hitta tillverkare, återförsäljare och butiker av höga golvsocklar och golvlister. Smålands Trä och Lister AB. Eget producerat byggnadsvirke av hög kvalitet till låga priser.


Vill du köpa nya golvlister eller golvsocklar som de också kallas. Här nedan hittar du olika typer av golvlister från flera olika kända tillverkare. Detta för att gömma glipan mellan vägg och golv.


Visningsalternativ: Sortera. Men vi kan hyvla delvis efter dina önskemål. Bröstlist Still hög sockel Soch S9. Mellan bräda Still hög sockel Soch S9.


En sockel döljer skarven mellan vägg och golv. Klicka på knappen "Ladda ned artikel" för att få den i hög upplösning.

Get without the ads. Designa och skapa din idealiska kökslösning, börja med skåpstommar, ben och socklar. Våra kökssystem är enkla att installera och väldigt flexibla.


Foder Höganäs Träprofiler 12X56. Köpa snygga, höga och billiga golvlister tex. På denna sida hittar du många bilder, annonser. Vitfolierad golvsockel till Mainline systemet.


Artiklar som du har besökt. Klassisk sekelskiftessockel av kvistren furu. Vår tillverkning består av bland annat av lister. Underlaget med tre gånger så hög fukt- och ångbeständighet som.


Idealiskt för montering av golvsocklar och lister Lämpar sig för alla material.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.