tisdag 30 april 2019

Glasburkar med skruvlock

Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Utmärkt också till förvarin. Glasburk med skruvlock i rostfritt stål som rymmer l. Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket. IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé.


Glasburkar 200ml med plastlock, flera färger 3-pack kr. Organisera och förvara i köket med hjälp av våra fina och praktiska burkar. Här hittar du transparenta glasburkar såväl som färgglada burkar med lock. Värm ugnen till 2grader och smörj fyra ugnssäkra glasburkar med smör.


Snygg inredning behöver inte vara dyrt. På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster.


Sveriges bredaste sortiment av glasburkar, glasflaskor, plastburkar, plastflaskor, hinkar, dunkar och tunnor. En gammeldags glasburk från House Doctor med skruvlock.


Lock som passar till glasburkar med mm hals från SEK. Beställ små glasburkar billigt Till marmelad och för inläggningar. Elegant, gedigen och praktisk glasburk med skruvlock i metall. Burken är både plan på undersidan och på ett ställe mellan undersidan.


Glasburkar med skruvlock

Förvaringen av dina matvaror blir både fräschare och snyggare med. Konserveringsburkar skruvlock 3-pack. Nordic Pack kan erbjuda ett brett utbud av plastburkar för ett stort antal användingsområden och miljöer. Violett glasburk inkl lock.


Glasburkar med skruvlock

Ikonisk fransk glasburk med skruvlock i metall. En liten burk av glas för gelé, sylt, torrvaror eller prylar. Du kan köpa geleglas Le Parfait liter online på.


Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar för. Vi har stor sortering med burkar med skruvlock eller med gummipackning och snäpplock. Denna pin hittades av Anders Ström.


Glasburkar med skruvlock

Passar utmärkt för exempelvis godis, socker och kakor. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Locket har ett med gummerat hål så inte sugröret åker ut. Vi har ett nära avtalat samarbete med flera grossister i Tyskland som vi strategiskt har valt ut för deras breda.


Traditionell förvaringsburk i glas med lufttätt gummiförseglat skruvlock i metall. Idealisk för mat, pasta, bönor, gryn, röror mm. Har du upptäckt våra glasburkar med kran? Vackra och genrösa burkar som rymmer mellan och liter, samtliga utrustade med tappkran för enkel servering.


Du behöver inte ligga ute med pengar för varor som du eventuellt byter. En perfekt förvaringslösning. Låter maten hålla längre genom det lufttäta locket. Burk av glas för gelé, sylt, torrvaror eller prylar.


Helt säker och giftfri aluminiumdosa för DIY hudvårdsprodukter. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Aluminiumdosorna med skruvlock finns i flera storlekar.


Jag är på jakt efter glasburkar med lock. Jag kokar diverse marmelader och annat och säljer på marknader, hanverksmässor osv. Ttidigare har jag använt den lilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.