tisdag 9 april 2019

Färdiga stentrappor

Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp.


Hos oss hittar du Halvrunda eller rektangulära trappor. Stentrappor och betongtrappor i ett flertal modeller. Vi kan skapa precis det utseende du efterfrågar för. Oavsett vilken typ av trappa du har tänkt bygga hittar du garanterat något som passar hemma hos dig här.


Färdiga stentrappor

Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu! Vi på VE Sten AB kan hjälpa dig från idé till färdigt arbete.


Molnsätra Natursten - Granit plansteg 300. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa. Specialdesigna din egen halvrunda trappa, välj mellan flera ytbeläggningar och modeller.


Färdiga stentrappor

Vill du bygga eller köpa ny trappa? Trappforum Sverige AB är ledande inom montering av moderna trappor. Vi guidar dig - från idé till färdig installation! Bygga eller köpa färdiga.


Utomhustrappor frestas hårt av väder och vind vilket gör att stentrappor klarar sig mycket bättre än tex. Vi har ett brett sortiment från de mindre entréplanen till de större trappo.


Entréplan i mörk, lyxig granit. Det färdiga entréplanet med grovhuggen front och flammad ovansida ger en exklusiv prägel och en stilfull entré till ditt hus. Trappan är färdig - markarbete nästa!


Vårt problem är nu att vi inte vet vad vi ska ha för trappa, eller ens hur man går tillväga. Finns det färdiga trappor att köpa? Lär dig rätt anläggningsteknik och bli en mästare på att bygga utomhustrappor.


Här kan du se tio bra exempel på snygga utomhustrappor! SKIFFER OCH GRANIT TILL GOLV OCH UTEPLATS Skiffer och granit är hållbara material. När det kommer till interiör har vi gått igenom en period av vinylgolv. Vi arbetar främst med inramningar av trädgår stenläggningar, stenmurar, stentrappor.


Vi fixar hela konceptet allt ifrån stenleverans till färdig produkt. Stensorter och ytbearbetningar. Granit En granit kan ha olika färger allt från vit till röd och svart beroende på skillnad i mineralsammansättning och textur.


Kan jag ha en trappa i muren? Vilka mått ska trappstegen ha? Det finns färdiga trappstenar i olika mått och format. Riv bort formen och ta sedan några glada skutt upp för den färdiga trappan.


Färdiga stentrappor

Behöver ni en tålig och praktisk trappa utomhus? Trappor för utomhusbruk ställer höga krav på säkerhet och funktion. Vi hjälper dig under bygget! Hur går det till att renovera trappan?


På Webbplatsen används cookies eller liknande teknik för att samla in information om ditt besök på Webbplatsen. Cookies är små textfiler som lagras på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.