torsdag 4 april 2019

Färdiga betongtrappor

Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Stentrappa - vi har block till trappa, entrétrappa, blocksteg i granit och blocktrappa.


På Forssellstrappan tillverkar vi prefabricerade betongtrappor. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong.


Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp.

Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu!


Molnsätra Natursten - Granit plansteg 300. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa.


Vårt koncept är att leverera betongkupan i byggskedet för att i slutet. En del betongtrappor kommer helt genomfärgade, vilket gör dem helt underhållsfria.


Många väljer att lägga vackra naturstenar som ytskikt på trappan.

Vägen till en färdig trappa. På denna katalogsida listas leverantörer av betongtrappor. Bilder och produktbeskrivningar på betongtrappor finns på leverantörernas hemsidor.


Här delar vi med oss om fördelar och nackdelar med olika typer av beläggningar på betongtrappor. Beläggning med klinker på betongtrappa. Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud.


Vi drivs av idén att effektivisera våra kunders byggprocesser. Av erfarenhet vet vi att vårt byggsystem med prefabricerade betongelement.


Riv bort formen och ta sedan några glada skutt upp för den färdiga trappan. Gemensamt för samtliga raka trappor är att de utförs med bärande kupa och rollad undersida i gråbetong som är färdig för målning.


Alltid bra priser på Trappor hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Detta är en kostnadseffektiv lösning då färdiga terrazzo-trappor kräver skyddstäckning och ökar risken för merkostnader i form av skador under pågående. Runda betongtrappor i två utföranden, med bärande kupa alternativt med bärande stålspindel.


I mars månad avslutade vi ett arbete med våningar spiraltrappor till flerfamiljshus i Simrishamn. Den färdiga produkten är betongtrappor med terrazzosteg. Vi har egen tillverkning med viss tonvikt på trappor, urnor, pelare, balustrader, L-stöd. Flinta Konstbetong är ett litet cementgjuteri med lång branscherfarenhet.


Efter flera år av export och lagerhållning i Tyskland står så den nya produktionsanläggningen färdig i Rostockområdet.

Kontakta oss för mer info om våra betonghus. Välkommen till Prefab Betong! Herrljungatrappan tillverkare av betongtrappor.


T = Trafikklass G = Entrégång, uteplats, lekytor, innegård utan trafik. Sveriges ledande tillverkare, prefabricerade raka, runda och svängda betongtrappor, trappräcken, ledst. GC = Gång- och cykelväg med enstaka.


Renovera trappa av betong? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset.


Vi på Liljeholmens Cementvarufabrik tillverkar L-stöd till stödmurar, terrängsteg, yttertrappor m. Direkt från fabrik utan mellanhänder. En betongtrappa är ett vanligt inslag utanför många svenska hus ytterdörrar. Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med. Betongtrappor, i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare.


Efter – timmar är trappan sedan färdig att glatt spatsera på. Så här gör du: Börja med att högtryckstvätta eller slipa. I vårt utbud av prefabricerade byggkomponenter finns de element du behöver till din byggnad.


Såväl ytter- som innertrappor produceras. Yttertrappor utförs för placering i terräng och som entrétrappor för t ex villor. Innertrappor och vilplan utförs. Bygga eller köpa färdiga trappor.


Det finns många olika trappor inomhus och utomhus tex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.