måndag 11 mars 2019

Granit mur

Vi erbjuder snabba och trygga leveranser. Besök vår webbshop eller en av våra butiker. Med det unika mursystemets normalblock, hörn- och avslutningsblock samt den vackra topplattan. Ett exklusivt block i granit som har en råkluven framsida, flammad topp och en kortsida.


Blocken passar bra för murning av lägre murar och som kantstöd. En blockstensmur i granit ger ett exklusivt intryck i din trädgård.

Att råkila en blockstensmur är ett hantverk. Blocksten i granit från S:t Eriks blir en vacker mur i vilken miljö som helst. På Stencentrum hittar du material till murar och fasader i alla typer av natursten som granit, skiffer och kalksten. Hjärtligt välkommen till Granit Parts Som specialist för högkvalitativa reservdelar av alla märken, står vi mer än 35.


Blockstensmur i solid ljus granit för ett exklusivt och pampigt utseende på muren. Ett snyggt block i granit med råklyven bak- och framsida. Botten är sågan och toppen är flammad. Denna mursten passar bra att göra lägre mura med.


Granit kan med fördel användas i en rad olika sammanhang.

Välkommen till Nordanå grusterminal! Blocksteg i natursten är det mest hållbara alternativet när det kommer till att bygga trappa, den är. Fasad klädd med beklädnadsgranit och granitmur. Jag har en helt hopplös slänt på baksidan av huset och har länge önskat bygga en stödmur och plana ut slänten samt plantera något trevligt där.


Granitmur samt beklädnadsgranit på fasaden. Att ha en granitmur på den egna tomten är hållbart i flera generationer och går alldrig ut ur ”mode” då det är ett naturmaterial och kan användas var som. Natursten är precis vad namnet anger - en sten skapad av naturen, bruten och anpassad till önskad storlek och form genom sågning, slipning eller polering.


Naturstenskompaniet är ledande i Sverige när det gäller natursten. Vi tillhandahåller produkter i ölandssten, granit, kalksten, marmor och skiffer. Arctic Kvartsit – din naturstensleverantör. Vi vill hjälpa dig hitta rätt natursten till ditt projekt.


Castle Wall är en klassisk och exklusiv granitmur, nu helt i granit. Muren är dubbelsidig och kan få så sätt användas både som stödmur eller fristående. Vår natursten Toscana får tankarna att direkt hamna runt ett middagsbord i Italien. De livfulla stenarna skapar känsla av hemtrevnad.


Det mörka, svarta väggskiffret passar utmärkt som väggbeklädnad av en fondvägg, en öppen spis, i en vinkällare eller i ett badrum. Beklädnadsstenen ger ett intryck av massiv granitmur.


Färg: Mått: Nollställ: Antal. Plockmur finns i Rustik utförande, råhuggna synliga sidor och övriga sidor sågade.

L-stöden är meter långa o höga. En välgjord granitmur är en mur med en levande och varierande yta som ska hålla länge och bara bli vackrare med åren. Det finns ett antal olika sorters murar som.


En avtäckning i samma material rekommenderas för att få en ren granitmur. Flammad ovansida ger en slät ovanyta att ställa blomkrukor på. Råkilad granit med naturlig råkoppsyta det mest klassiska uförandet. För bäst resultat är det viktigt att man väljer en granit med god klyvbarhet.


Detta häfte ”Utemiljö” ingår i Sveriges Stenindustriförbunds ”En handbok om – Natursten”. Krönplatta Pelarblock Granit.


Du kan resa en mur överallt där du vill undvika att marken rör sig. Men det är viktigt att muren utförs på rätt sätt för att tåla trycket.


Vi utför även anläggningar, stensättning, schaktning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.