måndag 25 februari 2019

Fällbart tvättställ

Köp tvättställ på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Mått (BxDxH):Vägg konsoll: 540x105x1mm. CARE 3- Höj- och sänkbart och fällbart väggskötbord med madrass.


Två tvättställ i olika höjder.

Duschplats med väggfast fällbar duschstol. Toalett med extra utdragbart handfat. Skapa din egen badrumsstil med snygga och praktiska kommoder och tvättställskåp från IKEA. Våra kommoder håller hög kvalitet och kommer med tio års.


Tvättställ rund 3mm, vit. Att tvätta behöver inte vara vare sig tråkigt eller jobbigt. Tricket är att det inte ska kännas som just ett jobb – gör det roligare med smartare.


Beställ enkelt online och hämta i butik.

Det billiga byggvaruhuset online. Bli först med att recensera! Fotsteg 110x43mm fällbart rostfritt från Hjertmans. En extra bred ho i porslin kan fungera både som tvättställ och som handfat.


En utfällbar strykbräda sparar mycket plats i den lilla tvättstugan. Beda är en kraftig fribärande torkställning för vägg som orkar bära upp till kg.


Torkställningen är fällbar, med vita fästen och är rostskyddad. Blandare och kranar för husvagn eller husbil. Vattenkranarna från RK Reich passar de flesta husvagnar och husbilar.


Skötbord Robust, ett vägghängt, fällbart väggskötbord av hög kvalitet och framtaget för offentlig miljö, har funnits på den svenska marknaden i år. Stabilt ståbor kan användas flexibelt (kök, festlokal, företagsfester, trädgården o.s.v.). Fällbart barbord av stål startar vid 54SEK. En fällbar torkställning är praktisk i mindre tvättstugor eftersom de tar minimalt med.


UTKASTARE FÄLLBAR LINDAB 87VIT. Lindab Utkastare Fällbar FUTK 87MM Vit. Många lekfunktioner och rörliga delar: Trappor kan flyttas, fällbart bor.

Letar du efter badrumsbelysning? Kom direkt till vårt sortiment här! Teakbord nåtat fällbart 68x100cm från Hjertmans. Stort fällbart bord och vridbar förarstol ger matbord med plats för många även här.


Akterruff med dubbelkoj samt ”badrum” med toalett och tvättställ. Innovativt, fällbart tvättställ. I det rymliga badrummet finns ett utdragbart tvättställ som är upp till 6x 3mm i utdraget tillstånd.


Centrallager: st Skickas normalt inom arbetsdagar. Detta tvättställ är extra djupt och reptåligt. Lämpligt till den allmänna toaletten. För dig som gillar retrostilen.


Gustavsberg, dvs svenskt kvalitetsporslin. Original blandare och propp samt. I det historiska huset i Lakeside bor sedan generationer familjen Kramer. Väggfast fällbar duschstol.


Riktig trappa upp till flybridge som utöver förarstol och passagerarstol har en C-soffa med fällbart ryggstöd som då ger en stor soldyna. Klassisk mattpiska i flätad rotting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.