onsdag 13 februari 2019

Duka porslin

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll. Välkommen in i våra butiker.

Muggar, koppar och fat i porslin. Engångsmuggar hittar du bland Dryckesbägare i kategorin Take away. Duka Kitchen Life står för god kvalitet och funktionell skandinavisk design för köket och det dukade bordet.


Sortimentet består främst av glas, porslin, bestick. Porslin Fyll på kökshyllan med nytt porslin och få känslan av att ha gjort en stor förändring när du dukar bordet till fest eller vardag. Vi blandar inredning i rustikt lantlig stil med industristil och klassisk heminredning.


Allt du behöver till ditt kök, bord och presenter.

Jämför Nätbutikers Priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Duka Textile – ny linnekollektion Sidan 44. Var inte rädd för att blanda porslin, det blir en mer personlig dukning, tipsar DUKAs dukningsexpert.


Duka White – kastrullserie i krispigt vitt! Hos oss hittar ni allt till dukningen. Från frukostflingor till middagar med tända ljus. Vårt utbud av tallrikar och skålar täcker alla behov.


Vackert porslin och vackra glas gör något extra för både öga och smak, oavsett vilket tillfälle du dukar för. Glas och porslin på Indiska! Gustavsberg porslinsfabrik tillverkar serviser i äkta benporslin.


Mest populärt är porslin med dekor av Stig Lindberg. Handla designprodukter till din juldukning på designonline. Duka vackert till jul med rätt sorts glas, porslin och textilier från våra skandinaviska varumärken. Minsta antal för beställning: st.


Duka bordet snyggt med ett vackert porslin som skapar en trevlig känsla för gästerna.

Vi har flera olika porslinsserier som går att kombinera tillsammans. Dagmar tillverkas av porslin med dekor och innehåller fyra delar, mattallrik, assiett. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.


Antikviteter, möbler, konst. Skapa inbjudande dukningar med porslin, bestick och glas i. När vi drog igång vårt café så sökte vi efter porslin som tål tuffa tag och som dessutom var mer uni. Samma porslin, samma bord men med hjälp av textil kan man ändra känslan totalt.


Rutor och ränder drar iväg till det lantliga och robusta. Snygg blommig servis bestående av delar. Servisen är tillverkad av porslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Slitstarkt porslin, bestick, skålar, kastruller, stekpannor och bakredskap.


Självklart har vi också allt för att göra matlagningen smidigare och snabbare. I vår outletkategori för glas och porslin hittar du produkter anpassade för HORECA-branschen till rabatterade priser.


Hyr vintage porslin med känsla och stil till bröllop och fest i eller runt Göteborg. Hyrporslin för en unik dukning. Knivar, bestick glas och porslin.


Designad inredning från norden och svensk design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.