onsdag 30 januari 2019

Gravsten hjärta

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Edurus är ett familjeföretag som drivs med stort hjärta. Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt. Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er.


Askimssten är specialiserade på gravstenar.

Vi säljer och tillverkar gravstenar. Här finner du alla våra gravstenar - stående. Hjärtformad liggande gravsten. Polerad framsida samt baksida.


Råhuggen på sidorna samt kant på framsidan av gravstenen. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten.

Personliga gravstenar efter önskemål. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra. Gravsten hjärta ojämn form. Numer finns även gravstenar i glas.


Besök din auktoriserade begravningsbyrå för att få hjälp med ditt val. Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål.


Stensort: Svensk Mörkgrå granit Framsida matt med polerat hjärta i kupör. Sidor, baksida och sockel matt. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Se vårt stora utbud av liggande gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online.


Våra gravstenar är vackra, annorlunda, personliga och unika och är av glas. De är svensktillverkade och görs i många olika storlekar och former.

Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser. Välkommen att kontakta oss för mer information.


Stick ner 1-hjärtan och du har en ”stilren gravsmyckning. Din lokala begravningsbyrå hjälper dig med gravsten. De har ett stort utbud att välja från.


På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar. Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst.


Stenhuggeri med inriktning på gravstenar och köksbänkar av förstklassigt råmaterial. Vi levererar till hela landet. Ett traditionsrikt och skickligt. En vanlig sten kan ha ett ovanligt budskap.


Man behöver inte ha gjort karriär för att förunnas en minnessten som värmer hjärtat. Min ängels gravsten är ett helpolerat hjärta i röd granit och på den en liten ängel, med texten "en ängel kom log och vände om" samt "Masken". Vi vill att det ska vara enkelt och problemfritt att beställa gravsten och har därför valt att ha en mycket enkel.


Katalog med bilder och information samt priser för modeller av gravstenar. Vi har billiga gravstenar i lager. Det är gravstenar som är billiga beroende på att vi t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.