tisdag 23 oktober 2018

Pvc fria vaxdukar

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Vaxdukar med alla årstiders vackra färger och mönster!


Hos oss hittar du både klassiska och moderna vaxdukar, vi erbjuder även extra breda och vaxdukar i metervara.

Vi har alltid ett stort utbud av detta kraftiga non-woventyg med PVC utan phthalater. Alla våra vaxdukar är Phtalatfria. Välj bland över 4olika vaxdukar.


Vaxdukarna tillverkas i PVC eller textilvaxduk i akrylat där akrylat är ett dyrare material men ett betydligt tåligare. Vårt sortiment av PVC - fria vilmadrasser, ekologiska kuddar. Vi har allt från ljuddämpande mattor och vaxdukar till leksaker som passar alla barn.


Jag har en liten son som snart ska börja äta och jag antar att det blir en hel del kladd.

Denna olja som används till mina vaxdukar är ftalatfria och helt fria från pvc. Acrylatbestruken Textil vaxduk i bomull, linne många färger och mönster även enfärgade.


Våra avtorkningsbara dukar är fria från PVC. Dukarna är tillverkade av bomull vilket ger en mjuk känsla och de innehåller ej PVC. Alltid dagars öppet köp och fri retur i alla våra butiker. Här hittar du ett brett sortiment av olika vaxdukar.


Textilvaxdukar, PVC med non woven-baksida samt transparenta vaxdukar. Vi säljer vaxdukar med CTC och med PVC -beläggning. De flesta vaxdukar vi säljer på Textilgallerian är av CTC-typ. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.


Möbler med skandinaviskt ursprung. Shoppa online till bra pris! Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.


Här finner du snygga och användbara vaxdukar i olika färger.

Fakta om våra avtorkningsbara dukar. Dukar fria från PVC och som kan torkas ren med våt trasa. Handla i butik eller online. Uppfyller kraven för Giftfri förskola – PVC - fri.


Snygg inredning behöver inte vara dyrt. På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster. PVC återfinns också i regnkläder, duschdraperier, avtorkningsbara dukar (” vaxdukar ”), uppblåsbara madrasser, badpooler och badleksaker. I mitt barndomshem hade vi ALLTID vaxduk på köksbordet.


Letar du efter vaxdukar på metervara hittar du dem här. Alla produkter i denna grupp är PVC – fria. Det negativa med PVC är att det belastar miljö, det är svårt för naturen att bryta ner materialet.


Du kan snabbt och lätt förnya dina möbler utan att få in PVC i. MILJÖ Västra Götalandsregionen blir först i landet att upphandla helt PVC - fria handskar till sjukvården. PVC är en plast baserad på bland annat på klor. Ftalater är mjukgörare i PVC -plast.


Några av de mest farliga ftalaterna är idag förbjudna i leksaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.