fredag 26 oktober 2018

Ek brädor

Nu tillverkas det första timberframe växthuset i ek utav kraftiga dim. Hos oss hittar du virke, spik och skruv för alla tänkbara behov och flera rader av brädor och plankor i olika storlekar. Vi har rätt virke, så att säga. Stallinredning med väggar och dörrar i ek, hållbart och vackert, ger ett stall som är lite utöver det vanliga.


Reglar och brädor, hyvlat och ohyvlat. Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering?

Vi på K-rauta erbjuder paneler, tryckimpregnerat virke, reglar och limträ från popläran varumärken som. På kapade brädor tillkommer % och kapkostnad.


Allt virke är av möbelkvalitet och torkat. Planhyvlad Ek, obehandlad. Används till allt inom träbeklädna utfyllna möbler, inredning, ramar och dyl.


I våra lager finns exempelvis ett komplett sortiment av amerikanskt hårdträ såsom ek, ask, alder, körsbär, lin lönn, ceder, valnöt. Med lokal råvara produceras brädor, plank, stolpar mm.


Ni som söker ek till speciella projekt har här en unik möjlighet att finna det ni. Vi tillverkar ljugarbänkar, ölbänkar, trall, skyltar och stängselstolpar i ek.

Bäst i test, klickgolv, lacka 18m2. Levereras inom 2-vardagar. Ask, Bok, Björk, Ek, Mahogny, Teak. Dimensioner från 6x- 41x143. Gran ger ett enfärgat golv, något ljusare än furun. Vissa brädor kan helt sakna kärna. Golv av lövträ, t ex ek, bok och ask, ger olika typiska utseenden. Servera den klassiska planksteken på dessa robusta plankor i ek. För varje plankstekning måste dessa brädor sedan smörjas. Diska av dem under rinnande varmt.


Jämför pris på Byggmaterial från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Har blivit erbjuden att köpa okantad Alm och Ek. Stort sortiment av produkter från Trägolv Ek Kährs Maggiore.


Vi var på jakt efter ek och ville själva välja träet till vårt bord. Vi valde att snickra ett med tre brädor som bordsskiva. One pack of oak, packed as a pall.


Med hänsyn till råvarans naturliga variation kan enskilda brädor och deras delar (stavar) skilja sig mellan. Barlineks golvbrädor tillverkas enbart av rent trä.


Fråga Jag tänker fälla en ganska stor ek som skall bli plank av.

Min fråga är hur skall jag behandla den för att den skall torka på bästa sätt utan sprickor. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


En ekplanka med varierande ådring och större kvistar. Ek är ett vackert och användbart träslag som l. Brädans form tydligt markerad genom fasning runt om. Ett par brädor från samma träd har också olika egenskaper beroende på. Brädorna ytbehandlade med sidenmattlack.


Ask och ek är flera gånger dyrare än barrträ och är mer sprickbenäget och. Reparera färgen på skadade brädor snabb och enkelt med vax i samtliga färger på Pergos träpalett.


Problemet är att jag har ingen koll på var man köper brädor någonstans. Var i Stockholm hittar man sånt? Planksteksbrädor och underlägg.


Framtagen till restauranger men passar även utmärkt hemma i köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.