fredag 28 september 2018

Bunkar rostfritt stål

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Kampanjpriser på utvalda paket. I vårt sortiment har vi bunkar i olika material och storlekar- med eller utan lock. Här hittar du bunkar i till exempel rostfritt stål, plast, och silikon.


Minsta ordervärde är 2kr ex. Onyx Containers erbjuder ett stort sortiment med rostfria produkter för köket.

Glassformar, iskubsformar, sugrör och bunkar i rostfritt stål. Skålar och bunkar till bakning och matlagning Blanda ingredienserna till sockerkakan eller bröddegen i en praktisk bunke i plast eller rostfritt. En rund praktisk bunke från Fox Run. Bunken rymmer liter och vidden på bunken gör det enkelt att vispa i. Fox Run är speciallister på bakredskap, BBQ, grill.


Jonas of Sweden och en av deras paradgrenar är att tillverkar bunkar i rostfritt stål. Blandskål i rostfritt stål som rymmer liter, från Dexam.


Rund praktisk bunke i rostfritt stål från amerikanska Fox Run. Bunkarna har en mjuk och greppvänlig kant, och vidden gör de väldigt enkla att vispa i.

Rund och smäcker, så kan dessa rostfria bunkar i sex storlekar från 5liter till liter beskrivas. Rymmer allt från det lilla hacket till den stora degen eller.


Jämför och köp Bunkar online hos Shopalike! Vare sig de går under namnet bunkar, degbunkar. Vi har ett stort utbud av porslin, bestick.


Tunt och hållbart rostfritt stål är ett svårslaget material för rymliga, lätta och tåliga skålar. Vispskål i rostfritt stål - En stadig vispskål i rostfritt stål.


Finns i storlekarna liter och liter. Bunken finns i fyra olika storlekar och håller en livstid. Använd till att baka, göra. De enda delar som inte är i rostfritt stål är bultarna på sidorna samt ventildelens fjäder.


Svensktillverkade bunkar av rostfritt stål. Klassisk modell med bockad kant för bättre hantering. Mjölkflaska svängd med lock. Utöver dessa margretheskålar har vi haft tre stycken i rostfritt stål, två små som rymmer liter och en stor som rymmer knappt liter.


Strunta i plastlådor och investera i ordentliga matlådor i rostfritt stål. En ordentlig bunke är lika oumbärlig i ett kök som en bra kökskniv.


Slitstark, klassisk spiralvisp ur Leilas egen kollektion köksredskap i rostfritt stål som är ett mer hållbart alternativ till redskap av tunnare plaster.

I ett proffskök ställs skyhöga krav på stekpannor. Där är gjutjärn, rostfritt stål eller kolstål de enda material som kommer på fråga. Stekspade i rostfritt stål.


Fler redskap finns i samma serie. Confident Living har ett stort utbud av bunkar i olika färger och former från välkända. Rosti Margrethe Gummiring Liter Mixkannan. Rostfria Bunkar Set på REA!


Vi erbjuder en lättskött och funktionell serie i rostfritt stål, från minsta visp till ösor, stekspadar, durkslag och andra oumbärliga redskap. Fyll på med energi under utflykten och servera lunch ur en mattermos i rostfritt stål ! Termosen håller tätt, bihåller värmen och en ihopfällbar sked ingår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.