tisdag 28 augusti 2018

Gravsten liggande hjärta

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Edurus är ett familjeföretag som drivs med stort hjärta.


Vi har återförsäljare över hela landet och är huvudleverantör till Fonus och. Hjärtformad liggande gravsten. Polerad framsida samt baksida.

Råhuggen på sidorna samt kant på framsidan av gravstenen. Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar. Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Vi säljer och tillverkar gravstenar.


Se vårt stora utbud av liggande gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


Gravsten liggande ojämn form 2. Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst.

På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar. Ska det vara en stående gravsten, liggande gravsten eller en natursten till en minneslund? Får man lova att sätta blomlister och vilka mått ska dessa vara isåfall?


Text och dekor i mitten är försänkt och efterhuggen. Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss.


PG L Priset inkluderar - sten, text, en dekor, bas. En liggande gravsten kan vara utformad som en vanlig natursten eller en sten som formats och bearbetats på många olika sätt.


Ska ni välja en liggande gravsten ? Läs vår guide eller kontakta oss! Katalog med bilder och information samt priser för modeller av gravstenar. Att resa en gravsten eller annat minnesmärke över någon som har levt är en mycket gammal tradition. En gravsten kan berätta en historia om den som ligger i. Beställ gravsten hos Löbe Granit.


Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. I samarbete med Målerås glasbruk har vi tagit fram en unik serie gravstenar med kristallblock.

Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. Problemet med dessa gravstenar är att man aldrig vet vilken kvalitet de har.


Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Så ser den ut, ett liggande hjärta med blomma och nyckelpiga. Själva gravstenen är ofta ett uthugget block av olika typer av granit och det vanligaste är en liggande eller stående gravsten. Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller självklart.


Vi på Fonus hjälper gärna till med. Stående eller liggande gravsten. Skriften på liggande stenar slits fortare jämfört med stående stenar. Upphöjt polerat hjärta och ros på gradhuggen botten.


Vi hjälper er med gravstenar efter ert önskemål och erbjuder tillbehör som gravlyktor, granitvaser och porslinsfoton. Varje gravsten är ett unikt hantverk.


Dekor och hjärta upphöjt polerat på finhuggen botten. Kanterna råarbetade, baksidan grovslipad. Stenhuggeri med inriktning på gravstenar och köksbänkar av förstklassigt råmaterial.


Vi levererar till hela landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.