onsdag 29 augusti 2018

Bordplade eg

Se det store udvalg af bordplader i massiv eller laminat. Vælg mellem masser af materialer som birketræ, ask, bøg, douglas, eg, mahogni og mere! Køb bordplade i eg her i standardmål eller beregn selv prisen på din bordplade i eg efter dine egne mål.


Levering fra uge til uge direkte fra egen produktion. Vælg den type bordplade du leder efter PINNARP. Massivt træ er et holdbart materiale.

RAW bordplade eg ubehandlet mm Varenr. Billige Træbordplader i topkvalitet. Denne vare er kun tilgængelig i butikken. Anvendelse til bordplader, vindueskarme, skriveborde med mere.


Forhandles direkte fra Keflico lager. Egetræ bordplade skarpkantet. Quiet Please med dampspærre 27Kr. Indtil problemet er løst anbefaler vi at bruge. BILLIGE BORDPLADER TIL KØKKEN OG BAD!

PRÆCIS OPMÅLING MED LASERARM GØR KUNDEN GLAD! Kun høj kvalitet der holder! Hos HTH kan du finde et stort udvalg af bordplader til køkken, bryggers og bad i flere materialer i høj kvalitet til fornuftige priser. Træ bordplade i massiv eg.


Fra 100% FSC certificeret skovdrift. Se også hvodan man selv kan indfarve olien hvis du ønsker en varmere nuance. Eg er en klassiker blandt de populære træarter. Eg vokser i køligere egne og er.


Hos MIFApladen kan du bestille din bordplade ved at indtaste dine egne mål i vores online. Laminatbordplader fås i utrolig mange forskellige design og udformninger - og så er prisen meget konkurrencedygtig. Desuden er en bordplade i laminat nem at.


Ny bordplade til køkkenet eller bryggerset? Se vores udvalg af bordplader i høj kvalitet og lave priser. Hvilken farve skal din bordplade være og hvilken træsort?


Med den korrekte pleje, bevarer en bordplade i træ sit smukke udseende og sine gode egenskaber i mange år. Hos Bygma finder du bordplader i eg, ask.


Alle bordpladerne er faset (mm) på de lange sider i top og bund. Multifunktionel bordplade Den massive træbordplade i eg kan anvendes enten som køkkenbord eller til at bygge møbler af - det kan være et skrivebord.

En flot bordplade i massiv egetræ som passer perfekt ovenpå vinreolerne Estella og Fermin. Hvis du fx vil lave en vinø i vinkælderen. Hos Kvik har vi et stort udvalg af bordplader af mange forskellige materialer.


Lad os hjælpe dig med at finde den bordplade, der passer bedst til netop dig. Vi laver massive bordplader i eg efter mål. Fås med olie, lak eller ubehandlet. En ny køkkenbordplade kan gøre.


Basis fronter i malet hvid med greb i natur eg. Bordpladen er flot pudset og kanterne er pænt afrundede.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.