tisdag 7 augusti 2018

Blocksteg grafit

Spara tid och pengar med Kelkoo. Designa din egen trappa i granit. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock. Stort sortiment till bra priser.


De olika utformningarna ger dig möjligheten att skapa. Block 700mm En produkt med otaliga användningsområden: som entrétrappa, terrängtrappa, kantstö planteringslåda. Front naturhuggen, undersida sågad övriga sidor krysshamrade.


Blocket är konstuerat så att det är vändbart, du kan själv välja naturkluven eller krysshamrad. Med hjälp av utförande och ytbearbetning kan dess utseende. Våra trappsteg ( blocksteg ) och entréhhällar i granit ger ett gediget och exklusivt intryck.


Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker. En blockstenstrappa av granit kan leda ned för en slänt lika väl som upp till en villa eller uteplats. Importerad natursten i en. Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset.


Det främre sättsteget råkluvet och det bakre sättsteget krysshamrad. Råkilad front och flammad topp. Välj längd och bygg fritt. Blockstegen passar utmärkt i kortare eller smala trappor.


Granit är ett tåligt material för trappor och entréplan. Trappsteg i ljus granit som håller länge. Bygg din trappa med trappsteg i naturstenen granit. Stora granitblock för trappsteg eller stenkant.


Mosaiken Knäckta Murblock Lock Skrap kant 420x210x140mm Grafit. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa.


Dags för ny trapp till husets entré? Stenen passar i både privat och offentlig miljö och finns i färgerna grå, grafit och gråmix. Lösa blocksteg underlättar montering och ger maximal flexibilitet.


Finns i både importerad och Bohus granit. Utbud -Kantsten RVlåg-Kantsten RV6-Kantsten RV-Kansten. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö.


Entréplan Granit rektangulär. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Dekorsten, flera olika sorter. För att ge dig bättre service använder vi cookies.


Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Innehållsförteckning Nyheter, vatten i trädgården Granit - plattor, blocksteg, murbeklädnad Granit - Gatsten, kantsten Granit - halvrund trappa, murblock.


Blocken kan därmed vändas till önskat utseende. Jag har kommit över några äldre blocksteg av huggen granit som jag tänkte använda som yttertrappa. Stegen är dock lite för långa och måste.


Trappor finns i olika utföranden. Vi tillverkar er granit trappa. Hör av er för vidare rådgivning eller offert. Ljus gör din trädgård vacker när mörkret faller.


Denna sten är äkta granit och om exklusiviteten råder ingen. Halva priset blir det för denna trappa jämfört med granittrappa med vanliga blocksteg av granit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.