fredag 20 juli 2018

Ram till barnteckningar

Framkalla bilder eller förstoring. Beställa vid dator eller i butik! Vi hjälper dig hitta det du söker. Ring oss direkt så hjälper vi dig! Brett utbud - Vi har det du önskar. Handla direkt online eller i butik!

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Med två skivor genomskinlig hårdplast (från gamla ramar ) och lite linnetyg har de förvandlats till ramar och förvaring för barnteckningar.


Inlägg om ram för teckningar skrivna av okvistrallycross. Såg för bra längesen en ram som man kunde ha tex teckningar som barnen gjort i. Den gick att öppna på framsidan så. Ramen är gjord för att du ska ha gott om plat.


Första orden som sägs, ord som sedan blir meningar, meningar som sedan blir till berättelser. De små, men ändå så stora, stegen ditt barn tar i. VINN RAMEN MED PLATS FÖR TECKNINGAR!

Vill du vara säker på att få en? Vi har ett stort utbud av tavlor, canvastavlor, bilder som är färdiga att hänga upp, eller välj ram till egna foton för en mer personlig prägel på. Mammasanningar - produkter för att göra livet som förälder roligare! Vi skildrar föräldrarlivet som det egentligen är.


Detta är färdiga tavlor som du utsmyckar eller målar på kartongen. Praktiskt till barnteckningar. Blir fint och färdigt med en gång. Skicka in till föreningsnytt Skicka in till Idag-spalten Kundservice Bli kund En del av MittMedia.


Välkommen till Mywhitecountryhouse. Klassisk, rustik och lantlig inredning för ett personligt hem. Till kassan Mina sidor Logga in.


Inramning av dina minnesvärda saker, som t ex barnets första hårlock. Lena Nordin tyckte att barnteckningar. Det kan vara lite klurigt så man kanske behöver ha ett syskon eller en förälder till hjälp att vika.


Spara och ta till vara målningar och teckningar från dina små konstnärer på. Vi ramar fackmannamässigt så att de bevaras för framtiden. Ställ upp konsten i ramar på.


Dessutom blir det ofta ett par stycken till. Vad göra med alla barnteckningar ?

Be barnet välja ut 4-av teckningarna och sätt i en större ram. Baby-art gör personliga tavlor av DNA-kod eller till exempel av din. Tomten och alla hans nissar finns nu till allmän beskådan.


Massor av julbilder att färglägga! Ritmallar Pokemon Vi har lagt till kategorin Pokemon. Därför kommer trappen till övre våning direkt när.


Det är så fint med barnteckningar :) Många snygga. Därför är det smidigt att skanna in dem på datorn och förstora upp dem till. Liknande sätt fungerar också med barnteckningar. I söndags tog jag fram en stor hög teckningar som min dotter ritat från när hon var fem år och fram till nu.


Här finns mängder av ramar. Stort utbud av ramar, butik på Östermalm i Stockholm.


Handtag, knoppar och krokar till beslag och upphängning Titta in till oss när du letar efter nya beslag till köket. Vi har handtag och knoppar till lådor och skåp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.