onsdag 11 juli 2018

Mellanrätt recept

Ett otroligt enkelt recept på äppelgranité. Du gör denna lyxiga granité av bland annat äpple, vanilj och smaksätter med calvados. Förslag till förrätt och mellanrätt, nyårsafton!


Vad kul att få testa recept från såna proffs. Ha nu en fin och bra julhelg, så "ses" vi här snart igen! En enkel och supergod rätt med grön sparris och egengjord färskost.

Toppa med lyxiga friterade marcona-mandlar och körvel. Perfekt som förrätt eller. Inlägg om mellanrätt skrivna av Hanna.


Vi kikade på ett Jamie Oliver- recept som innehöll annan sprit och tyckte att denna mängd var lagom för. Boken har nostalgiska inslag med klassiska och traditionella recept på. En liten mellanrätt som triggar smaklökarna.


Salt ost och söta bär i fantastisk kombination! Recept på champagnesorbet. En läskande mellanrätt som passar under en lång middag.

Grönkål tillhör arten kål och kan se ut på olika sätt. Den kallas även bladkål eller kruskål och har vanligtvis. Ost kan njutas som den är och är ett måste i många rätter!


Hårdost, mjukost, mögelost och färskost - här hittar du våra smarriga recept med ost i. En kul och annorlunda rätt. Det smakar precis som en iskall gin och tonic-drink, fast söt.


Hur har ni det där ute i landet, är det fullt upp med julförberedelserna eller har ni läget under. Det här receptet är en del av Johan Backeus whiskymeny. Ingredienser (för personer): kg fläsksida.


En matig sallad som även kan serveras som en mellanrätt. Butternutsquash är en pumpasort. En riktigt matig macka där rostade rödbetor har fått en naturlig plats mellan brödet och chèvreosten.


Passar perfekt som lunch eller mellanrätt. Sorbeten kan även serveras som mellanrätt för att bryta av. Har du ingen glassmaskin hemma går den bra lika bra att göra i frysen så.


Nyårsafton är den festligaste av aftnar. Som tur är behöver en nyårsmeny varken vara dyr eller krånglig. Utforska Margareta Prawirodarmos anslagstavla "Plockmat" på Pinterest.

Visa fler idéer om Mellanrätter. Upptäck recept, heminredningstips. Granité är en italiensk sorbet som är något grövre i sammansättningen och serveras som mellanrätt eller dessert. Här har jag gjort en enkel och fräsch.


Eller skriv in vad du har hemma eller vill laga för råvaror så får du förslag på passande recept. Tips att laga från kocken: Pepparkakor. Denna svala dessert passar även att servera som mellanrätt vid en middag. Dekorerad med carambola och citronmeliss blir fläder- och äppeldesserten genast lite.


Champagnesorbet är något jag själv uppskattar mycket, särskilt som en mellanrätt om man bjuder på fler än fyra rätter och vill ha in något läskande mitt. Serverar du rätten som mellanrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.