måndag 23 juli 2018

Loctite superlim

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Det andra alternativet är att helt enkelt använda ett lågblommigt och nästan luktfritt LOCTITE snabblim som är mindre flyktigt och därmed minskar risken för. Din vara har lagts i varukorgen.


Så marknadsförs limmen i de pyttesmå förpackningarna. Supersnabba och superstarka.

Men på vissa material fäster en del knappt bättre än målarfärg. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt. Applicering utan kladd – lika enkelt som att skriva. Ger en osynlig limfog som kan diskas i varmvatten och maskin utan problem!


Speciallim som limmar glas mot glas eller metall på bara några sekunder. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Detta limmet appliceras med en pensel som medföljer (sitter i fast i locket) i flaskan. Limmar de flesta material på några sekunder. Lämpligt för hårda material med.

Universellt snabblim för trä, metall, läder, gummi, papp och de flesta plastmaterial. Loctite får mycket bra resultat. Flex Gel är ett gummiförstärkt snabblim som ger en flexibel och fuktbeständig (D3) limfog och är motståndskraftig mot stötar.


Det är ett universellt och. Vi använder cookies för att göra sidan bättre, snyggare och enklare att använda. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist.


Konstruktionslim Tremco PL4Original 3ml 79:kr. Limmer med extremt kort torktid och lång hållbarhet. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt lim loctite byggmaterial Byggmaterial och göra ett.


Låter ju klokt med lite extra säkerhet men går skruvarna att få loss på. Limma och laga utan kladd och lukt med denna snabbtorkande limgel. Det limmar material som läder, porslin, gummi, trä, metall och flera plastmaterial.


Lite längre torkti lätt att justera limytorna. Fyller igen små glipor, perfekt vid ojämna brottytor. Gummi-förstärkt superlim, flexibelt gram. Transparent snabblim med exakt applicering.

Droppfri hantering - inget lim på fel ställe. Testfakta har på uppdrag av oss låtit testa sex superlim som man hittar i mataffären. Används för montering av svåra material.


EJ feta plaster som polyeten, teflon etc. Produkten ger snabb bindning i en mängd olika material, inb. Limfogen motstår vatten, olja.


Snabblim som limmar de flesta material som porslin, keramik, trä, gummi, läder, papp och de flesta typer av plaster på bara några sekunder. Tätning och lim med orginalkvalitet. Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket: Advarsel. Forårsager alvorlig øjenirritation.


Kan forårsage irritation af luftvejene. Idealiskt för trä, metall, läder, gummi, papp och de flesta plaster.


LOCTITE Hurtiglim anvendes til hurtig, pålidelig, højtydende limning af talrige materialer på få sekunder – gummi, polystyren, træ, metal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.