fredag 6 juli 2018

Grillad lax med yoghurtsås

Find LAX -PAR Flights in Seconds. Compare over 4Airlines at Once. Välsmakande biffar med färska kryddor som är lätta att göra både till lunch eller middag. Grillad lax med kall yoghurtsås, ärtor och potatis är lättlagad middag som alla älskar.


Glöm inte att grilla citronen, för den blir omtyckt att pressa över.

Det här är ett säkert kort. Du slipper vända och sen kan du dra biten direkt till ett serveringsfat med hjälp av en stekspade. Kall yoghurtsås med dill och citron- eller limesaft. Såsen passar som kall sås till grillad lax, fisk, skaldjur som räkor, kräftstjärtar med mera.


En fräsch kall sås som passar speciellt bra till grillat fläskkött eller grönsaker. Yoghurtsås med lime och honung. Servera med lax, kryddris och yoghurtsås.


Du kan också välja att använda ruccolan som bädd åt laxen.

En ny vardagsfavorit är den här chili- och limemarinerade stekta laxen. Lax med ljummen yoghurtsås. Här hittar du mängder av recept på såser som baseras på.


Instantly Book Your Flight, Hurry Cheap Fares Los Angeles-Madinah Now Available! Gör en enkel yoghurtsås med turkisk yoghurt och citron.


Gör den extra lyxig med fetaost och hackade soltorkade tomater. Grillad kycklinglårfilé med melonsallad och yoghurtsås röster. En av mina absoluta favoritsåser till grillat eftersom den är så god och så enkel att göra.


Recept på kall yoghurtsås med röd. Gott tillsammans med yoghurtsås. Pasta Fiocchi med spenat och rökt lax. Nykokt pasta pappardelle i tomatsås med vitlöks- och persiljedoftande grillad.


Skär laxen i mindre bitar. Laxburgare med fräsch yoghurtsås blir en lättfixad sommarmiddag. Klyftpotatis eller grillad färskpotatis smakar också gott till. Marockansk lax med yoghurtsås.

Nu är våren här och då längtar jag efter lax och andra goda lätta rätter. Njut den gärna till grillad lax och färskpotatis. Kryddig grillad lax med yoghurtsås.


Dekorera gärna med fräst rödlök och sockerärtor. Grillad flintastek med kokt potatis och kall grillsås. Smaka av med salt och nypa socker. Laxen får fin sälta och konsistens av saltet.


Smarrig till grillat eller stekt. Här på bloggen börjar vi med yoghurtmarinerad kryddig kyckling och en frisk yoghurtsås med. Mat och vin i kombination – hur gör man! En enkelt och snabb yoghurtsås passar till det mesta.


Här är en variant som jag gör allt som oftast. Den består av turkisk yoghurt smaksatt med salt, olja och en. Ugnsbakad lax med quinoa och yoghurtsås. Quinoafröet kommer från Sydamerika där det har varit en viktig basvara sedan urminnes tider.


Ute är det skymning, vilket får en att längta lite mot hösten. Zucchinirakor med lax och yoghurtsås Nu efter jul och nyår kan det vara gott med lite lättare och nyttigare mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.