tisdag 17 juli 2018

Bordplade spisebord

Skab dit helt personlige spisebord. Vores understel og bordplader kan kan kombineres på mere end forskellige måder – på den måde kan du finde en. Har du brug for en løs bordplade til eksempelvis et gør det selv-bord? Hvis ja, kan vi helt sikkert hjælpe dig her hos BAUHAUS.


SKOGSTA spisebord med bordplade af massiv akacie træ, har en overfladebehandling af klarlak, der gør det nemt at rengøre.

Få en ny bordplade til spisebord med MIFApladen. BILLIGE BORDPLADER TIL KØKKEN OG BAD! PRÆCIS OPMÅLING MED LASERARM GØR KUNDEN GLAD! Kun høj kvalitet der holder!


Et spisebord med udtræk er perfekt når der kommer gæster. Vi har håndplukket flotte spiseborde, som kan udvides efter behov. Forny dit hjem med et flot og funktionelt spisebord.

Et bord med skrå ben i ubehandlet egetræ og afrundet hvid bordplade er et populært valg i mange. Leder du efter et nyt spisebord ? Vi har et stort udvalg af spiseborde til skarpe priser og med gratis levering på alle ordre. Find et rundt spisebord der passer til dine behov, din stil og din pengepung.


Her ser du et flot klassisk spisebord med hvid melamin bordplade, og stel i krom metal. Bordet er forberedt til tillægsplader. Tillægspladerne skal købes separat.


Design dit eget unikke plankebord online idag, eller køb et færdig hos Planke-bord. Vi forhandler håndlavede plankeborde, i højeste kvalitet af professionelle.


Få leveret direkte til døren eller find den i dit lokale bolighus. MODERN spisebord med nano-laminatbordplade - Super smart, praktisk og meget populært spisebord med den nye super nano-laminat. Spisebord med laminatbordplade i enten. Find dit nye smarte og stilede spisebord til hjemmet hos ILVA.


Stort udvalg af runde spisebord, borde med udtræk og meget mere. Find det der netop passer din stil: Om det er et rundt spisebord, firkantet.

De massive bordben bliver blødgjort af den lette glas bordplade. Mulighed for at lægge tillægsplader i. Nora Rundt spisebord i sort. Få hjælp til at lave dit helt eget spisebord. I samarbejde med rackbuddy kan du få dit helt eget special designet One funky furniture spisebord.


Kan fx bruges til både spisebord, mødebord og skrivebord mm. Nu kan vi også tilbyde dette populære spisebord med det lette look med laminatbordplade. Vælg mellem flere farver og laminattyper. Slanke og koniske V-ben der.


Ebordet er et let og elegant spise- mødebord. Stellets konstruktion giver uhindret plads til 8-personer. Den ellipseformede bordplade danner en harmonisk ramme.


Haslev spisebord Harmony med hvid laminat bordplade. Smart spisestuebord med ubehandlet bøgeben og hvid laminat topplade fra Haslev Møbelsnedkeri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.