fredag 22 juni 2018

Bohus grå granit

Natursten Exklusiva granit - och skifferprodukter med naturlig och rustik känsla. Bohus grå bänkskiva i granit till kök. Snygg både som polerad och mattslipad.


Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen.

Lämpar sig väl i köksmiljö där en exklusivare känsla vill uppnås. This is the background of the Bottom Area shown below. Stenen har väldigt naturliga toner vilket gör den till.


Byggnadssten, tex fasader, golv, bänkskivor. Granit består av fältspat. Designa din egen trappa i granit. Flammad topp, Flammad front.

Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Den bryts i Bohuslän och finns med polerad. Bohusgranit är en lokal variant av bergarten granit.


Med en ålder på ca 9miljoner år är det den yngsta graniten i Sveriges urberg. Hitta granit som passar ditt. GRANIT BOHUS SLIPAD RÖD 35X30. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker.


Reservation avseende maxmått. Stiliga bänkskivor i granit, nero. Här nedan ser du ett exempel av Nero Assoluto som är svart när den är polerad men grå när den är. Beskrivning Förklaring av klassning.


Klassning av estetiska egenskaper och struktur. Kantsten i granit ger ett. Gör din trädgård unik med äkta gatsten i granit.

Massiva trappsteg rundade i ljusgrå granit. Svensk Gatsten är väldigt fint att lägga både i trädgård och på uppfarten. Text och dekor djupförsänkt med en målad domherre.


Kranbil Vi har som mål att alla ska kunna handla hos oss, och alla har inte möjlighet att kunna lossa själva, så. Djupblästrad text och dekor med guld i fördjupningen av dekoren.


Blästrade kanter och baksida. Ytbehandling: Slipad Polerad. Fungerar på bra gjuten yta inomhus. X1BOHUS GRÅ Grupp: Q1" Fler produkter i serien Basplattor.


Kvalite,låga priser, snabb service ! Vi har fyllt lagret med exklusiv Black Galaxy granit. Grå bohusgranit från Ävja eller Näsinge.


Högerklicka på produktbilden här till vänster och välj "Show Image in New Window" för en större bild. En extremt slitstark natursten.


Färgen är grå med inslag av svart, beige, grönt och rosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.