måndag 25 juni 2018

Biff med barbequesås på rabarber

Biff med barbequesås på rabarber

Så handskas du med rabarberna. Njut av denna Rökiga BBQ-sås med rabarber och rosmarin när du grillar! En fräsch och grillad sallad! Träkolsgrillad biff med BBQ-sås.


Torka av eventuell köttsaft från köttet och krydda båda sidor med salt och peppar. Lägg köttet på grillen och grilla. En riktigt mör och saftig biff. Barbequesås, barbecuesås eller BBQ-sås är enkelt och gott att göra själv.


Passar till grillat kött som grillspett, entrecote, biff. En variant på skumtoppar som är spritsade på pepparkakor du kan garnera med. Rabarber smakar som bäst på sommaren då de kan plockas och ätas direkt ur trädgården, men de går utmärkt att frysa in! Här hittar du recept med rabarber.


Låt rabarber, lök och chili koka ihop sakta med honung. Tillsätt honung, vinäger och salt. Låt koka på svag värme ca min tills chutneyn tjocknat något. BBQ- biff är biffar som du steker i smör och penslar med barbequesås mot slutet.


De smakrika biffarna serverar du här med en tjock och färgstark sås på. Kan man baka med surdeg i bakmaskin? Funderar på att skaffa en bakmaskin. Spara ti börja handla på Mat.


Jag vill gärna ha regelbunden e-post från Mitt Kök med tips på nya recept och godkänner Bonnierkoncernens villkor. Rårörd jordgubbsdricka med rabarber Mitt.


På med en flaska färdig eller hemgjord barbequesås. Efter fyra timmar i ugnen har du världens godaste kött som bara faller sönder av mörhet.


Lägg allt i en kastrull och låt rabarbern smälta på låg värme med kryddor och socker under ca min eller tills det. I så fall ska du sätta på ugnen på 2grader och läsa receptet nedanför. Potatisen är god tillsammans med någon typ av biff.


Biff med barbequesås på rabarber

Kalvfärsbiffar med cheddar, frästa grönsaker och rabarber är gott. Lite måtta får det vara på husligheterna… Recept med rabarber. Dessa sojafärsspett är smaksatta med färska örter och vitlök och passar bra att lägga på grillen. Här serveras de med en klassisk tomatsalla hemmagjorda.


Biff med barbequesås på rabarber

Den här gör jag med olika fyllningar, beroende på vad jag har hemma och vad som finns i frysen, björnbär, äpple, rabarber mm. Jag har ett recept på den här. Kyckling på spett med jordnötssås (Thailändskt) 92kr. GRILLAD BIFF MED BARBEQUESÅS ( på järnplatta.


62. GRILLAD GÖSFILÉ MED SOJASÅS ( på järnplatta) 63. Biff med barbequesås (Kinesiskt) 89kr 29. KYCKLING CURRY - GRYTA MED POTATIS (stark) 64.


Rulla till mindre biffar och stek i en het stekpanna med smör. Fasta och rejäla vegoburgare marinerade i barbequesås och serverade med nybakta hamburgerbrö grillade på en kolgrill så klart!


Min mycket goda rabarberpaj som jag gör ofta! Till de här burgarna behövs. Enkelt recept på smulpaj med rabarber och kokosflingor i smuldegen. Extra gott blir det med kanel på rabarbern.


I denna burgaren ligger det en biff gjord på. Grillad oxfilé med sallad och barbequesås : 1kr: 29. Räkor med barbequesås (Kinesiskt). Stekta jätteräkor med vitlök.


Får vi fresta med pepparkryddad quornbiff med äppel-och myntasås eller varför inte grillad biff med barbequesås och bakad. Denna gång skars biffen i skivor med fettkappan kvar på, lades i en kryddstark marinad och hamnade sen på grillen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.