måndag 25 juni 2018

Betongtrappa inomhus

På Forssellstrappan tillverkar vi prefabricerade betongtrappor. Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset.


När du renoverar trappan med Marmocit får du en halksäker betongtrappa eller altan som är snygg, slitstarkt och hållbar. Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus ? I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken.


Att gjuta en betongtrappa är inte så hemskt svårt som man kanske kan tro.

Ohlis lär dig dessutom en trappformel för att få rätt höjd på stegen när du. Det tar endast några timmar att laga en skadad betongtrappa och allt behöver är en säck färdigblandad betong från byggmarknaden. Finns trappen inomhus eller utomhus? Den fungerar bra på betong och är i mitt tycke slitstark.


Snygga trappor med läckra, designade och funktionella trappdetaljer är bara en sida av en trapp från oss. Vi erbjuder ett brett sortiment av trappor. Renovera Trappan istället för att köpa ny.


Vi renoverar trappor med våra egentillverkade trapprenoveringar i flerskiktskonstruktion som är halkfritt, varmt.

Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga lösningar. Ge istället trappan en naturstensbeläggning som håller. Vi har format och gjutit en trappa inomhus, denna behandlas senare med en sealer. AB är en av Sveriges ledande tillverkare av prefabricerade betongtrappor.


Vårt koncept är att leverera betongkupan i byggskedet för att i slutet. Lösningarna bygger på lång erfarenhet och samverkan med arkitekter. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong.


Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Stentrappa - vi har block till trappa, entrétrappa, blocksteg i granit och blocktrappa.


Att måla en betongtrappa utomhus är inte lyckat. Färgen sitter inte kvar och yttertrappan blir hal. Lösningen är en ytskiktsbeläggning med halkskydd. SÅ HÄR: Reparerar du din betongtrappa.


Det är omöjligt att undvika sprickor och avskalat putslager på betongtrappan. Lyckligtvis kan du själv åtgärda skadan. Vi tillverkar entrétrappor i betong.


Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv!

Jag vill bygga en betongtrappa inomhus, i ett fritidshus på Gotland. Huset har kalkstensgolv och jag vill att den solida känslan fortsätter upp i trappan.


Vi har både trappblock i natursten och i betong samt olika typer av produkter för att klä in en befintlig gammal betongtrappa. På Webbplatsen används cookies eller liknande teknik för att samla in information om ditt besök på Webbplatsen. Cookies är små textfiler som lagras på.


Följ våra målartips och råd för hur du målar trappan och får en snyggt och slitstarkt resultat. En betongtrappa är ett vanligt inslag utanför många svenska hus ytterdörrar. Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med. Störst, först, originalet.


Det borgar för att du ska få rätt pris och trygg montering. Givetvis med massiv äkta trapprenovering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.