fredag 4 maj 2018

Ta bort silikonfog kök

Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister! Smarta kök i alla prisklasser. Kitchen Planner redan idag! Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker.


Om lagningen ska bli snygg bör du ta bort silikonet och sätta dit nytt.

Finns det fler färger en vit och transparent silikon? Hur få bort silikon från bänkskiva? Ta bort det som sitter löst. Ja, det är faktiskt inte så svårt att ta bort silikon från exempelvis ett.


Ta på en gummihandske och spraya pekfingret samt hela silikonfogen med diskmedel. Se hur du undviker FUKTSKADOR genom att ta bort gamla fogar och lägga ny som ett proffs.


Silikonfogar håller inte för evigt.

Hjälper inte detta lär du ta bort silikonet och sätta dit en ny. I köket har jag en silikonfog mellan diskbänk och kakel. Men på kortsidan av diskbänken är den gamla silikonfogen hel och fin.


Kakel finns i många varianter och att kakla är ett smart knep att förnya köket. Letar du efter kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Jag blir snart tokig, har ett nykaklat kök där vi tyvärr inte varit snabba nog med att få bort kakelfogen från plattorna.


Vattenskador i badrum eller kök. Ta hand om din pensel under målningsprojektet. Byta silikonfog eller kakla hela köket ? Har du använt en stödbräda tar du bort den efter ett par timmar när fixet torkat.


Sätta kakel över diskbänken i köket ? Funkar också att ta bort de sista resterna med lacknafta, men man får skrapa efter också. Att städa badrum och kök behöver inte vara krångligt. Att rengöra och ta bort kalk i duschen är enkelt med rätt metoder!


Ta upp besticken och skölj av.

Genom att fokusera på de områden i köket som oftast utsätts för fukt kan du förebygga kostsamma fuktskador. Närproducerade kök med plats för livet. Boka ett kostnadsfritt möte idag! Här får du tips om silikonfogar i badrum om du ska silikonfoga.


När fogen är gammal ska hela silikonfogen skäras bort och ny. Kalk och fula avlagringar i badrum och kök gör ingen glad. Men det finns effektiva knep för att få skinande rent igen. Här är tipsen som tar bort kalken på.


Trött på kalk och fula avlagringar? Du kan inte laga en skadad silikonfog. Ofta leder ojämn och spröda eller påverkas av.


Fett från livsmedel har en tendens att fastna i köksredskap och andra områden i köket. Vi tar upp naturliga tips på hur du kan få bort intorkat fett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.