fredag 25 maj 2018

Limfog valnöt helstav

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Men limfog helstav lagerhålls också för att bädda för snabba leveranser i både små. I vårt standarsortimentet hittar du Teak, Mahogny, Valnöt och Ceder.


Användning - Trappsteg, möbler, inredning. Egenskaper - Obehandlad massiv stavlimmad skiva med mm breda stavar - WBP-limmad. Tillverkat av massiva lamellstavar. Finns som fingerskarvad och helstav.


Limfog valnöt helstav

Vanligast är fönsterbänkar. Limmad med helstavar, vilket innbär att det är endast långa lameller och inga skarvar. Köksbänkskivor av hög kvalitet, tillverkade med helstavar.


Limfog valnöt helstav

Vi håller inga färdiga bredder och längder utan har ett mpris. På så sätt betalar du endast för. Skivorna har oftast en stavbredd på c. Underlimmad diskho i amerikansk valnöt behandlad med hårdvaxolja.


Limfog valnöt helstav

Lämpliga träslag är ek alternativt ask, men även lönn och valnöt har förekommit. Bänkskivor - valnöt - iroko - bambu - svartek. Både fingerskarvade och helstav. Afrikansk valnöt, helstav.


Mått: B65xH5 tjocklek: ca 2cm. Detta är en större spillbit. Av högsta kvalité i Ask, Björk, Bok, Ek och furu noga utsorterad från våra leverantörer.


Vi har helstavs limfog till såväl inredning. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. En livlig limfog från egen tillverkning där vi blandar yt- och kärnved.


Ask helstav Europeisk ask. Stor sortering av skivor i EK, ASK, BOK, BJÖRK mm. Kanske däremellan en aromatisk valnöt för att blandas med en balanserad ask ? Nya köksbänkar av helstav ask.


Limfog Lundbergs Björk -produkter till. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Ek, björk, fur, valnöt etc. Här har man valt en bänkskiva i valnöt och helstav.


Helstav Vi tillverkar limfog för ramar och speglar. Alla bänkskivor är gjorda av hoplimmade stavar. Det som kallas helstav innebär att stavarna är lika långa.


Alla är välkomna till oss, vi levererar till industri, snickare och privatpersoner. Vi är stolta över vårt hantverk, och vill visa det i varje.


Vi och tredje part använder cookies på denna webbplats bl a för att den ska fungera, anpassas till dig och för sociala funktioner. Vi valde 40mm valnöt men frågade aldrig vad 30mm. Personligen så tycker jag att helstav ger en helt annan känsla än fingerskarvat men många märker säkert.


Och bara snäppet mer ovanligt hittar jag inte där ( valnöt, körsbär, osv.).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.