torsdag 24 maj 2018

Gravstenar skogskyrkogården

Vi tar ansvar för allt från tillverkningsritning till montering på vald plats. Ett traditionsrikt och skickligt. Gravstenar från Gravvårdsfirman Eugen IHS i Stockholm. Gravvård där allt ingår för att ni ska känna er trygga med era önskemål.


Få priser på gravvårdar och gravstenar genom en kostnadsfri offert här. Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial.

Köp direkt i webshopen eller ring oss. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Välkommen till nya Hittagraven.


Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Synpunkter eller frågor på sidans innehåll?


Här kan du se bilder på olika gravstenar.

Vi tillverkar alla gravstenar i nordiska stenmaterial i vår egen verkstad. Kontakta oss gärna för förslag och råd. Vi erbjuder 25-årig gravstensförsäkring utan självrisk. Vid skada erhålls ny gravsten utan kostnad.


Det finns inget krav på att en gravplats ska ha en gravvår det vill säga ett minnesmärke eller en gravsten. Men om gravrättsinnehavare vill förse graven med.


Vi levererar gravstenar i hela Sverige. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten.


Personliga gravstenar efter önskemål. Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Nya kvarter domineras av ”tröstlösa rader av i det närmaste identiska gravstenar. Skogskyrkogården är Sveriges arkitektoniskt viktigaste begravningsplats.


Vilken information vill du ska stå på stenen, vilket textsnitt vill du ha, eventuell dekoration så som tex en ängel. Här finns information om vilka bestämmelser och regler som gäller för gravstenar, samt blanketter för om du vill sätta upp, ändra eller ta bort en gravsten.


Dess arkitektur har sitt ursprung i själva platsen och landskapets uttryck – höjd och sänka, jord och himmel.

På den här sidan visar vi gravstenar med text för att lättare förstå hur olika stenar ser ut och vilka val man kan göra när det gäller val av granit. Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt.


Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er. Att hugga i sten är en gammal tradition och vi på Dahlströms Gravvårdar försöker både bibehålla.


Stenhuggeri Vi kan forma stenen efter kundens egen mall. Vackert huggna i naturens mest beständiga material bildar kyrkogårdens. Askimssten är specialiserade på gravstenar. Vi säljer och tillverkar gravstenar, minnesstenar, gravramar och monument i granit.


Läs mer och köp i vår webshop. Vi har också svensktillverkade gravstenar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.