onsdag 30 maj 2018

Betongskiva skrivbord

Kvalitet direkt från tillverkaren! All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer. Innan du börjar: bestäm dig för hur ditt betongbord ska se ut.


Ska det vara helgjutet eller vill du hellre gjuta en betongskiva och ställa det på ett. Bordsskivor för ett personligare skrivbord.

Vi tycker det är roligt att du ibland vill skapa dina egna möbler. Därför erbjuder vi dig möjligheten att konstruera. Stråpolerad betongskiva i ljusgrå nyans. Underredet i svartlackad järn.


Bord med betongskiva i komposit. Betongbord i massor av olika storlekar och modeller. Matbor soffbor småbord eller skrivbord ? Fungerar lika bra utomhus som inomhus.


Hos oss finns bord för alla behov och prisklasser.

Fri frakt till butik Störst på. BetongDesign har originella bänkskivor med personlig prägel. Vi har bord och hoar av betong i snygg design. Skrivbord med sladdgömma och hyllplan för dator.


Det demonterbara underredet till bordet som är tillverkat i ask kommer att vara i samma utförande. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.


Shoppa bekvämt direkt från soffan. Vitt skrivbord av äldre modell, en ingjuten skiva i skrivbordet. Just nu gör jag tester med en ljusare variant av bordet Skärva. Bredd 6 längd 1höjd 79.


Vi formger och tillverkar dina måttbeställda och unika möbler i betong, stål eller trä. Möblerna fungerar lika bra i den privata miljön som den offentliga. Skänkar och sideboards av hög kvalité.


I vårt sortiment av skänkar och avlastningsbord finner du noggrant utvalda möbler med olika stil och design. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb!


Ett litet sidobord gör stor skillnad för känslan i rummet, samtidigt som man får en praktisk avställningsyta. Jämför priser och läs recensioner på Möbler.

Betongmöbeln som passar bra både inomhus och utomhus. Skall möbeln brukas utomhus rekommenderar vi ett galvaniserat underrede till betongskivan. House Doctor bordsskiva i betong.


De bord som har stenskivor brukar oftast vara utformade så att stenskivan ligger i en ram. Därför är det väldigt enkelt att beställa en ny bordsskiva av oss. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Chatta med experter eller fyll i en offertförfrågan direkt.


Vi producerar, mäter, installerar och levererar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.