tisdag 30 januari 2018

Betonggolv behandling

Kunskaperna kring behandling av kemikalier och behandling av betong upplevde vi som ganska begränsad hos många färghandlare men till slut hittade vi en. Vi har precis fått slipat vårt betonggolv i källaren. Vi blev väldigt nöjda och vill behålla utseendet på golvet. Vad kan vi behandla det med för att göra.


Här på CFF Industrigolv är vi specialister på allt som rör olika typer av golv, och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för.

Det finns olika typer av behandlingar av betonggolv. De skiljer sig åt utifrån vad man vill med sitt betonggolv. Måla betonggolvet med tålig epoxifärg.


Jag har ett nyligen gjutet (3-mån sedan), och hittills oanvänt, garagegolv som jag skulle vilja behandla för att få en motståndskraftig yta (mot ev oljespill). Linotol utför behandling och underhåll av nya betonggolv och renoverar gamla betonggolv. Vi rengör, impregnerar och polerar betonggolv för bästa hållbarhet. Jag bygger ett sommarhus som ska ha betongplattan som färdigt golv.


Jag vill inte diamantslipa det utan ha kvar den lite råa, delfinhudslika ytan som.

Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Om man i dagsläget häller vatten på golvet, då får man fram. Jag har gjutit ett betonggolv som jag ska ha in min bostad. Då jag ska göra det själv vill jag ha lite olika förslag på behandlingar.


Ta fram styrkan i ditt golv! Vi har funktion, kostnadseffektivitet och miljö i fokus. Jättesnyggt, dammar inte, ingen färg som kan lossna och enkelt att hålla rent.


Det går att slipa ett betonggolv så det blir slätt som marmor. Att rengöra betonggolv och tvätta betongplattor behöver inta vara svårt.


Här hittar du en enkel guide för att behandla betonggolv på bästa sätt. Våra produkter och system passa alla olika typer av golvmålning och ytbeläggning.


Behandla ditt golv, vi har ett sortiment av både en- och tvåkomponentiga produkter. Tänk även på att vilken behandling man än vill utföra på en gjutning bör betongen ha fått torka tillräckligt för att fuktighetshalten inte ska vara för hög. De stegen är slipning - förslutning - polering - vaxning.


För den med betonggolv inomhus, exempelvis i källaren eller i ett garage, är det viktigt att underhålla och reparera betonggolvet med jämna mellanrum. Vi erbjuder olika behandlingar beroende på vilken effekt du vill ha.


Från ett skinande polerat golv till en matt finish. Slipade betonggolv Slipade betonggolv som slityta har funnits länge i industrilokaler och offentliga miljöer, men börjar nu också bli mer och mer vanligt i.

Lithuring dammbindare, betonghärdare, förseglare och densifiering av betonggolv för en bättre arbetsmiljö och slitskikt. Kontakta gärna Ångtvättbilen om ni är trötta på nedslitna och dammiga betonggolv eller vill få upp lystern i ert betonggolv. Vi är inne på vaxning eller målning men har. Betongslipning och behandlingar.


Att det var ytbehandlingen som stod i centrum för huruvida ett betonggolv ska se ut är en. Behandla bänkskivor i betong och betongbord för att undvika fula fläckar. Se vårt utbud av effektiva betongprodukter på nätet.


Linköpings Fogfria Beläggningar AB. Acid färgning är ett relativt nytt betonggolv behandling där syra, vatten och metallsalter, i en rad olika färger, appliceras på en betongyta att färga betongen.


Men vi tror att de flesta är överens om att man som ägare av ett betonggolv i alla fall vill kunna. Denna produkt används som första behandling innan.


I dagsläget är golvet som skall klinkras till hälften målat och vi vet att vi måste ta bort. Goda råd före och efter gjutning. Att tänka på… Innan beställning av betong är det viktigt att fundera kring sitt projekt.


Vilka markförhållande har jag? Ovanstående exempel avser ett betonggolv vars yta är slipad och är på gång att poleras högblank. Genom att upprepa behandlingen med Steinfix eller vanlig grönsåpa ofta får man en förhållandevis bra yta.


Använd - dl såpa per liter vatten. Så jag undrar vad jag ska. Impregnera betonggolv – skydda mot nötning och fukt.


Golv av betong räknas som tåliga, men betong är samtidigt porös och därmed känsligt för nötning och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.