onsdag 8 november 2017

Biltema stål epoxi

Tvåkomponents med extremt hög styrka. Fyller, fogar och tätar järn, stål, sten, plast m. Lämpligt för att laga karosser, topplock, motorblock.


Någon som provat epoxy från biltema ? Snabbhärdande 2-komponents epoxi för stark sammanfogning av de flesta material. Reservationen är att jag inte prövat biltemas epoxi men väl andra varianter som är.

Hur många gånger måste man stryka golvet för att det ska bli ett bra resultat med Biltemas epoxifärg? Funderar på att måla garagegolvet med den. Tokomponent med ekstrem stor styrke.


Udfylder, fuger og tætner jern, stål, sten, plast m. Velegnet til reparation af karosseri, topstykke, motorblok. Jag skulle sätta igen några skruvhål i däcket(Sandwish med trä som distansmaterial).


Provade då med Biltemas laminerings- epoxi som ska blandas delar BAS och 1. Men Biltemas epoxy är svagt gulaktig i tonen, har en användbar öppettid på ca en halvtimme och är härdar över natten i rumstemperatur.

Härdar på minuter och tål värme upp till. Lackaren som skulle sälja ca primern åt mig hade slut. Så han rekommenderade biltemas epoxi istället. Garanterat bättre än nån sprayburksgrund.


Har ett flytspacklat garagegolv som jag nu har målat med biltemas epoxifärg. Har misslyckats en gång med epoxy och det är inte kul. Såg att biltema har billig epoxi, det får bli det.


Mitt golv är grymt bösigt och dammar så ma. Körde det in och utvändigt golv på min bonneville samt 4mm. Hög beständighet mot väta. Måla 4–lager med Epoxi Primer innan bottenfärg.


Biltemas färg blir så hård så den knappt går att repa med kniv. SÄKERHETSDATABLAD Stål - Epoxi. Närmare upplysningar om den som tillhandahåller säkerhetsdatablad Företagetsnamn BILTEMA SWEDEN AB.


Har visserligen inte använt Biltemas epoxi på båt men däremot vid läggning av trägolv och lite annat hemma och det har fungerat bra. Spacklet går att limma och laga me det är. Har själv inte använt Biltemas epoxi - det låter som det är vanlig, rinnande epoxi utan fyllnadsmedel.


De har egen tillverkning etc.

Har även sett att Biltema börjat med båtepoxy men har inte testat deras grejer. Epoxyspackel för hål och sprickor i glasfiberarmerad plast, stål, aluminium m m. Inläggsrubrik: Re: Transparens biltemas epoxy ? Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Volym 25ml Lagninspasta för stål. PP Marine Epoxy är ett specialspackel för spacklingar och limningar under vattenlinjen.


Slipbart efter 3-timmar. Vanliga användningsområden är. Resin för både gjutning och coating. Skulle det räcka att lägga stål – epoxi på kontaktytorna och pressa de tu.


Jag har en kompis som har samma färg på. Du er nå registrert på BILTEMA nyhetsbrev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.