tisdag 15 augusti 2017

Inr handdukstork

Köp INR tryggt och bekvämt på nätet. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Belysningen nedtill på torken är en.

Bekanta dig med våra energisnåla elektriska handdukstorkar i tre varianter och upptäck hur läcker formgivning och fina material kan ge både värme, ljus och stil. MARK handdukstork är inte bara snygg och energisnål, den har dessutom en förmåga att passa nästan överallt tack vare sin stringenta design.


Finns i vit, blankpolerad och mattborstad aluminium. Vardagslyx med handdukstork för ditt badrum. Handdukskrok som matchar BOW handdukstork. Stort urval av handdukstorkar från en mängd kända varumärken hos bygghemma.


Sveriges största bygghandel. Här hittar du hela sortimentet från INR, alltid till lågt pris och med fri frakt!

Handla INR Linc Line handdukstork billigt och bekvämt, online hos hemgallerian. Alltid fraktfritt och dagars öppet köp! En handdukstork ger en känsla av lyx, någon har kallat det hotellkänsla. Varför har ingen kommit på det här tidigare?


En vertikal konstruktion av en handdukstork torkar ju självklart den. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Vi har olika modeller från bl. Beställ din handdukstork online. INR står för Iconic Nordic Rooms och levererar duschlösningar, badrumsmöbler, handdukstorkar och blandare till både tvättställ och duschen.


Köper du en handdukstork kommer dina handdukar alltid vara. Köp din nya handdukstork på K-rauta. Vi erbjuder el- och vattenburna handdukstorkar som håller dig varm från välkända varumärken som Svedbergs, Hafa och Pax. Här på Skånska Byggvaror hittar en brett urval av modeller anpassade för just dina behov.


Tänk på att en handdukstork även kan fungera som värmekälla. Stort sortiment av produkter från INR hos Bygghemma.


Med sin stringenta design passar INRs handdukstork Line överallt och drar ungefär lika lite ström som en glödlampa (W).

Av- och på-knapp i toppen lyser blått. Den energisnåla konstruktionen gör att INR Line inte drar mer energi än en. Den elektriska handdukstorken är energisnål, S-märkt och finns i sex olika färgkombinationer (borstat polerat och lackat).


Om du önskar att spara din önskelista under en längre tid kan du med fördel upprätta en konto. Du kan även klicka dig in på denna sida och skicka. Köpa ny eldriven handdukstork ? Golvpoolen erbjuder dig ett brett sortiment utav handdukstorkar el i olika modeller och färger. ARC Line handdukstork är inte bara snygg och energisnål, den har dessutom en förmåga att passa nästan överallt tack vare sin stringenta design.


Hos Lindströms hittar du ett brett utbud av handdukstorkar från storleverantörer som Smedbo och Hafa. INR BOW Elektrisk handdukstork med en nytänkande modern design som är lika snygg utan som med handduk hängande på sig. Denna handdukstork tillför det där lilla. Den torkar ju en hängande handduk optimalt och får dessutom plats överallt.


Väldesignade, energisnåla handdukstorkar från INR och Svedbergs för alla badrumsstilar hittar du här. I blankpolerat eller mattborstat stål, krom, vitt eller.


Uppvärmd handdukstork för ett bekvämt och mysigt badrum. Hur känns det när du stiger in ditt badrum och sätter fötterna på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.