fredag 25 augusti 2017

Basilikasås till grillat

Denna sås blev jag bjuden på av ett par vänner, fantastiskt gott till kött, speciellt till grillat ! Går snabbt att röra ihop, och kan med fördel göras dagen. En smakrik sås som passar bra både till fisk och kyckling. Testa den tillsammans med mitt recept på ugnsrostade grönsaker till varmrökt lax! Citronailoi så gott till räkor eller fisk Gott plock till mingel eller buffén Nougatsås gott till glass eller andra efterrätter Kall sås – gott till grillat.


Basilikasås till grillat

En otroligt enkel och välsmakande basilikasås som tillagas på endast ett par. Med smak av basilika och vitlök passar såsen bra till både sallader och grillat. Idag vill vi dela med oss av ett såsrecept igen. En lättlagad och kall sås som med fördel serveras till grillat.


Med tydlig smak av både parmesanost och basilika. Tre goda röror som är enkla att göra. Pestokräm, basilika- och fetaostsås samt ajvarpesto. Pressa vitlöken och rör den med honungen.


Rör försiktigt ner majonnäsen,gräddfilen och honungen. Smaka av med salt och peppar. Riktigt gott till grillat. Serverade även tomatchutney och basilikasås till det grillade och det blev superduper!


Basilikasås till grillat

En het och riktigt enkel, snabb och billig kall grillsås med matyoghurt som passar till allt grillat, till fest, på buffé, pulled pork, hamburgare med mera. Basilikasås Ruccolasmör Krämig.


Tro mig när jag säger att det här var den godaste grillmiddagen än så länge i år, och då har vi grillat ett helt gäng. Färdigt för att serveras till t. En god kall sås som passar bra till grillat kött. Senaps- och kaprissås, perfekt till grillad lax eller grillat kött.


Basilikasås till grillat

Recept Salsasås till grillat : Ännu ett recept jag fått av min kollega Eva. Om du brukar köpa färdig Bostongurka och testar att göra en egen. Denna pin hittades av Christina Leckborn. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Servera med grillad sparris, grillade champinjoner och en god basilikasås så får du en vacker grillmåltid med mycket smaker. Sallad till grillat recept, här hittar du Sallad till grillat recept, t. Tomat- och fetaostsallad till grillat Krämig potatissallad. Doften av en nytänd grillbädd är en av den svenska vårens och sommarens skönaste dofter.


Marinera köttet på morgonen så. Grillat är godast - tips och recept. Den passar bra till en pastasallad men även till både grillat kött och grillad fisk. Godaste såsen till grillat kött.


Urgo sommarsås till grillat ljust kött eller ringlad över färskpotatisen! Kalkonspett med tomat- och basilikasås. Ge betyg Ge betyg Ge betyg Ge betyg Ge betyg (st). Idag blev jag, trot eller ej, egoist!


Gjorde grillade biffar av oxfilé serverade på mitt vis! Med endast salla basilikasås och bea som tillbehör.


Den här passar riktigt bra till grillat, och till gula tomater säger den "I dooooo! Jag kan fortfarande inte kommentera på vissa bloggar. Hur skulle du bedöma detta recept?


Den är verkligen helt makalöst god! BASILIKASÅS kruka färsk basilika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.