torsdag 24 augusti 2017

Basilikasås till fisk

Grillad eller ugnsbakad lax blir festmat med primörer och basilikasås, lika lättgjord som god – smakar bra även till sallader och kyckling. Häll den varma såsen över fisken och sjud under lock 5-min.


Få alla goda recept direkt till din mejl. En smakrik sås som passar bra både till fisk och kyckling. Testa den tillsammans med mitt recept på ugnsrostade grönsaker till varmrökt lax!


Såsen passar bra till all sorts fisk och till skaldjur. Basilikasås till kokt eller stekt fisk port.


Vad sägs till exempel om en härligt krämig tomat- och basilikasås ? Här hittar du flera recept på sås med basilika i. Den här såsen är syndigt god och passar väldigt bra ihop med min fyllda kassler, som på bilden, eller tillsammans med annat kött eller fisk. Oh, vilken underbar sås till den fina fisken ! Mycket gott tillsammans med kokt potatis och vitlöksstekta morötter. Recept på parmesanlax med basilikasås.


Mixa alla ingredienser till basilikasåsen så den blir ljust grön och slät. Till fyra portion behöver du: Halstrad fisk : 6g fryst hoki (eller annan vit fisk ), salt. Här kommer tips på en enkel sommar-middag. Varmrökt lax och avokadosallad med en fräsch och snabb citron och basilikasås.


Passar både till fisk, kyckling och kött som tillbehör! Den webbläsare du använder stödjer inte tjänsterna på trailerimport. Därför rekommenderar vi dig starkt att uppgradera till en nyare version av. Den kan serveras varm, ljummen eller kall och själva basilikasåsen har jag alltid en flaska av på hyllan i. Servera den varm till kyckling, fisk - eller skaldjursrätter.


Lägg inte i basilika i kokande sås eller tidigare än vad som anges i receptet. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Basilkasås – här är en god och vackert grön sås med fänkål i som passar jättebra till både kokt och stekt fisk.


Doppa fisken i äggvispet och sedan i stöbrödsblandningen. Har varit så sugen på fisk länge, så äntligen! En kokbok till dig själv eller till någon du tycker om. Om du måste du använda Internet Explorer så hänvisar vi till gamla MatHem.


Torsk i krämig basilikasås. Lägg ner fisk och basilika i såsen och. Välkommen till oss i den moderna fisk - och skaldjursbutiken i Nätebäcken utanför Habo. Här kan man köpa både nyfångad fisk och kräftor ifrån Vättern.


Ingr till pers: msk olivolja, ½ tsk peperoncini eller tsk sambal oelek, finhackad vitlöksklyfta, ask körsbärstomater halverade gärna olika färger, 1. Denna rosa läckerhet kan serveras enkelt till lunch eller middag eller. Lax och riesling fungerar ju finfint ihop. Den här gången fick laxen sällskap av basilikasås och rieslingen köpte jag i München i maj på en arbetsresa. Du gillar verkligen fisk du ^^ Lax är gött och en.


En enkel kall basilika sås som passar bra till exempelvis klyftpotatis. Tanken är att jag ska kunna åka till Stockholm på lördag där jag ska bli firad av alla mina. Här är Håkan Larssons superenkla recept och tips om bästa vinet till. Solskensmos och Grön basilikasås till Fisk med tomat.


Fisk från Findus är av högsta kvalitet och smakar lika gott varje gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.