torsdag 17 augusti 2017

Åldersbeständig byggfolie

Något gick fel, det gick inte att registrera din e-post för nyhetsbrev. Beställ allt inom Ångspärrsfolie m. Tack vare att den är rullad plant på en rulle blir den mer. Tejpen är godkänd av SITAC och P-märkt för skarvning av åldersbeständig byggfolie (luft- och ångspärr).


Fukt, köld och UV-beständig samt åldersbeständig.

MONTERINGSANVISNING T-TÄT Åldersbeständig byggfolie. Tak Rulla ut byggfolien och kapa till önskad längd. Räkna alltid med minst 2mm överlappning. Utmärkande för åldersbeständig byggfolie är att den är behandlad så att den garanterar sin spänst och funktion i år.


Produkten är lufttät, och har så. Finns i flera varianter Gå. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Armerad åldersbeständig folie av hd-polyeten som är laminerad med ld-polyeten på båda sidor.

Ett effektivt sätt att undvika fukt i ytterväggarna är att använda byggplast och byggfolie. En byggfolie med rätt tekniska egenskaper, t. Icopal Akvaden, som monterats korrekt och omsorgsfullt är såväl ång- som lufttät.


Byggfolie kan du använda som luft- och fuktspärr i golv. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Typgodkänd åldersbeständig ång- och luftspärr av polyeten.


Dimensionerna är anpassade till förekommande takhöjd och regelavstånd. Det börjar bli dags att isolera och sätta åldersbeständig plast. Till mitt senaste bygge har jag köpt byggfolie både från Byggmax.


Fungerar som en luft- och ångspärr. Motsvarar statens planverkskrav på isolering. Används som fukt- och vindspärr i väggar och tak.


Pappershandduk 2-lag Katrin Plus Non Stop MKatrins nya papper är präglat på ett unikt sätt – större absorptionskanaler och mindre mängd lim, Windmill prägling. Hej, Jag läste på Icopals hemsida att man inte får sätta upp deras åldersbeständiga plast med häftpistol som vi hade tänkt göra. Tejp för fuktspärr och ångspärr som ger täta och energieffektiva byggnader.


Denna byggplast släpper i regel genom mer fukt än vad dagens åldersbeständiga 2mm plast gör.

Egenskap: En enkelhäftande åldersbeständig LDPE-tejp med nätarmering. Fogtejpen är godkänd av SP SITAC och P-märkt för skarvning av åldersbeständig byggfolie (luft- och ångspärr) samt registrerad hos BASTA och Sunda Hus.


Tiason AB Byggvaror tillhandahåller byggvaror på internet. Du som snickare kan skapa offerter där du. Som glidskikt under pågjutnaden använder man sig av lager mm åldersbeständig byggfolie.


Tectis Sitko Tätmassa från Tectis AB. E-handel för proffs av proffs! Vi garanterar snabba och anpassade lösningar efter dina behov. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Byggplast för isolerade tak- och väggkonstruktioner. Armerad folie, godkänd som genomtrampningsskydd och fungerar som ställningsskydd mot dåligt väder.


Sitac- och p-märkt byggfolietejp för permanent skarvning av åldersbeständig byggfolie i polyeten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.