måndag 3 juli 2017

Rundstång stål

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Förutom för seghärdning är C45E lämpligt att induktions- eller. I Stena Stål finns ett mångårigt och brett kunnande om stål.


Genom egna lager och internationella samarbetspartners erbjuder vi såväl standardprodukter som. Längder av varmvalsat och kallvalsat stål.


Under denna kategori har vi både varmförzinkad och obehandlad stång av olika dimensioner.

BE Groups sortiment omfattar plattstång, rundstång, fyrkantstång, universalstång, vinkelstång, T-stång, U-stång, räls, kalldraget plattstång kilstål. Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål, metaller och tjänster kring bearbetning. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare.


Bra priser på stål, metaller och plast. Vi förhandlar fram de förmånligaste priserna till dig. Du sparar både tid och pengar om du låter oss. Plattstång klippt, valsa slipad och kalldragen i dimensioner från 10x- 300xmm.


Med tiden har vi blivit en. Rundstång i dimensioner från - 4mm.

Rostfritt stål används i miljöer som exempelvis är sura och utsatta för klorider. Helgängad stång tillverkad av rostfritt stål (A2). Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Slitstarkt stål i världens mest omfattande tjockleksutbud från till 1mm.


Finns i tunnplåt, tjockplåt, rör och rundstång. Det saknas dimensioner i sortimentet men de har kommit hem och kapas och läggs in de närmaste dagarna.


Dragen rundstång i rostfritt som är anpassad för skärande bearbetning. Valbruna Nordic erbjuder den i. Glassadapter variabel, Ø 50mm, platt anslutning, basplattan H = 30mm, rostfritt stål. Rostfri rundstång, centerless slipad korn 2Kvalité.


Vi lagerför kvaliteterna S355Joch Cfrån Ø20mm till Ø300mm. Vi har även bra kontakter för att skaffa fram större dimensioner i dessa. Slipad rundstång är en rostfri stång som kan användas i massproduktion av smådetaljer där det ställs höga krav på ytfinhet, rakhet och fina toleranser.


Vi har ett brett utbud av rör, profiler och övriga byggvaror. Hitta rör, profiler, lister och band. Vi levererar över 1olika stålkvaliteter!


I över år har Kihlbergs Stål AB levererat smide, gjutgods och specialstål till den nordiska verkstadsindustrin. Från små till stora dimensioner, enstaka längder till verksposter.


Swestål erbjuder ett fullsortiment på rostfritt stål vi kan leverera de flesta stålsorterna och olika produkterna på korta leveranstider.

Stålet får en homogen materialstruktur utan inbyggda restspänningar och med likformiga egenskaper i hela. Fråga våra produktspecialister när du har frågor om rostfritt stål. I kontrast till det kalla stålet står Helénarna. De som bearbetar, packar och tar hand om rören.


Stålshoppen tillhandahåller stål, järn, balk, plåt, rostfritt, aluminium och metaller till Örebro län med omnejd. Vi säljer till både privatpersoner. Hos Abrahamssons Järn får du tillgång till marknadens bredaste sortiment av stål.


Välkomna till Askims Rostfria Stål AB. Vi erbjuder det mesta inom rostfria produkter. Besök vår webbplats för mer information!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.