tisdag 11 juli 2017

Kalkstensplattor utomhus

Kalkstensplattor utomhus

Här har vi listat ett brett utbud av kalksten i olika utföranden och dimensioner. Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. Alltid låga priser och kunnig personal. Sågade hällar i offerdalsskiffer, kalibrerad tjocklek.


Lämplig till bland annat golv inomhus samt utomhus, beklädnad av fasader och trappor. Utomhus kan det ibland uppstå inslag av rost över ti. Stenbolaget har Sveriges största utbud av stenplattor.


Vi har plattor i betong och i olika typer av natursten som t. Företaget drivs idag av Martins yngste son. Det gäller både som ytmaterial och kantbeläggningar. Snygg kalksten, högsta kvalitet. Prisgaranti på kalksten hos Stonefactory.


Markplattor kalksten Markplattor i äkta kalksten som lämpar sig utmärkt som marksten utomhus. Gysinges kalkstensgolv är tillverkat av den välkända öländska kalkstenen. Kalksten är tåligt och Read more.


Kalkstensplattor utomhus

Att anlägga gångar eller en uteplats av sten eller plattor blir ett lyft i trädgården. Här tipsar vi om vad du bör tänka på innan du väljer sten samt. Grå kalksten är populär och finns även som poolsarg. För att rengöra skiffer och kalkstensplattor bör du använda så torra metoder som möjligt så som torrmoppning och dammsugning.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Slipa hyvlad eller med den naturliga klovytan.


När kalken fäller ut bildas en kalkpatina som ger stenen en vacker grafitgrå patina som med åren mörknar igen. Skapa en bra utemiljö och fina trädgårdsrum med marksten. Golvpoolen erbjuder dig ett brett sortiment utav utomhusklinker.


Natursten är vackert och tåligt - och näst intill underhållsfritt. Kända varumärken, flera färger och modeller. Materialet är både lätt att underhålla. Skötsel och underhåll av natursten.


Granit är ett tåligt och lättskött material. Det tål värme och håller sin polerade glans även om den utsätts för. Vi hjälper dig gärna med råd och inspiration när du ska köpa kalksten. Vi bryter och tar fram inomhus samt utomhus produkter av Öländsk och Jämtländsk kalksten.


Gör det själv - Bli inspirerad. Utomhus är marksten ofta av granit men även skiffer och kalksten är klassiska material för uteplatser, gångar och garageuppfarter. Välj mellan olika typer av norsk skiffer och format från Alta, Otta och Oppdal.


Kalkstensplattor utomhus

Den kan läggas både inomhus och utomhus, på lösmassor eller gjuten platta. Vi bryter Norrvangekalksten i eget stenbrott, km norr om Slite. Välkomna till vår fabrik i Burgsvik på Gotland.


Kappelshamnssten bryts i egna stenbrott. Skiffer, sand- och kalksten, granit och marktegel. Hos Gysinge hittar du material och inredning som gör att det känns som hemma.


Vi erbjuder ett brett sortiment av genuina varor för byggnadsvård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.