onsdag 12 juli 2017

Ankarmassa lättbetong

En fråga om att fästa i lättbetong med ankarmassa. För att få så högt utdragsvärde som möjligt har jag sett rekommendationer om att ta upp ett. Sika AnchorFix-är en tvåkomponents, polyesterbasera snabbhärdande ankarmassa för montering av armeringsjärn, gängstänger.


Kan även användas för montage av armeringsjärn o. Lättbetong och lättklinker kallas även Leca, Ytong, Siporex, Blåbetong m fl. Se alla relaterade produkter. Tänkvärt är dock att vissa material som t. För infästning i lättbetong se sid. Kemankarmassa Vid montage i lättbetong Dimensionerande Lastvärden för beräkning i enlighet med Eurokod.


Rum inomhus, Utomhus på landsbygden. Rätt monterad är ankarmassan starkare än materialet den är monterad i. Slarvigt monterad riskerar den att släppa. Vi på Essve har tagit fram en enkel.


Tvåkomponent kemankare med kort torktid. Passar bra för stenmaterial så som betong, hålsten, kalksandsten, massiva lecablock, lättbetong mm.


Jag har hört att ankarmassa ger en mycket hållbar montering. Men hur fungerar ett sådant ankare? Ankarmassan är en snabbhärdande ankarmassa. Skiljer det sig från kemankare?


Kostnadseffektiv polyesterbaserad injekteringmassa för generell injektering. Köpte ankarmassa på Jula häromdan "Hard Head 2K-FIX".


Hursom så står det på tuben att den är till för mursten, betong, lättbetong. Att skruva i betongVid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning ( ankarmassa ). Lättare infästningar kan göras med.


BRUKSANVISNING Betong Lämpligt för. Avsedd för montering av fönster- och dörrkarmar i trä, betong, tegel, lättklinker och lättbetong. Finns i flera varianter Gå. Det är en expansionsfri förankring som kan användas för i stort sett alla material, betong, tegel, lättbetong.


Monteringsanvisning i massiva material som betong, sten, massivtegel, lättbetong m. Kemisk ankarmassa för de flesta byggmaterial som betong, tegel, lättbetong, granit m fl. Injektionsmassa för infästning i osprucken eller sprucken betong, lättbetong och hålsten.


Används till förankring av gängstänger. MT-CM ankarmassa har hög prestanda och ändrar. För montage av gängstång, armeringsjärn och dyl.


När du behöver en riktigt stark infästning, är ankarmassa det rätta valet. Porös betong, lättbetong Kontrollera att hålet har fyllts ut av massan.


Handla Hilti-produkter och hitta information gällande våra servicekoncept och tekniska lösningar på Hilti Online. CM 3är en 2-komponents ankarmassa där blandningen sker utanför patronen med hjälp av ett blandarmunstycke. En av de starkaste infästningarna i alla stenmaterial. Nu finns en europagodkänd ankarmassa i ESSVE.


Den fungerar också utmärkt i mer porösa material som lättklinker, lättbetong och hålstensmaterial. Ett brett urval av kemankarinfästningar – våra injekteringsmassor är även konstruerade för armeringsapplikationer och kan användas i betong och murverk.


Lämplig för betong, sten, lättbetong, lättklinker, ihåliga block, ihåliga tegelstenar, fast tegel och gipsskivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.