torsdag 8 juni 2017

Kyckling myntasås

Fräsch myntasås, ett perfekt tillbehör till både kött, fisk, kyckling eller krispig sallad. Här har vi samlat en hel del recept med. Stekt, kryddig kycklinglårfilé som serveras med örtig klyftpotatis och fräsch yoghurtsås med mynta. En fräsch myntasås gjord på matlagningsyoghurt passar lika bra till kött som till kyckling och halloumi.


Kyckling myntasås

Receptet på vår lättlagade myntasås hittar du här. Låt stå och dra kallt minst timme. Blanda filmjölk och tandoorikrydda. En härligt kryddig kycklinggryta med smaker från Marocko.


Serveras till en myntasås och pärlcouscous. Raita är en indisk syrlig yoghurtsås, perfekt till lammrätter! Snabb sås som funkar till allt grillat. Myntan ger en härlig fräshör till den krämiga yoghurten.


En klassisk engelsk sötsur-sås med mynta - alltså mintsmak till lammstek och potatismos. Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.


Väldigt god sås till lamm, kyckling eller annan fetare fågel. Utomordentligt lätt att laga och den håller ett tag i kylskåp. Smaka av med salt och peppar.


Kyckling myntasås

Det finns många recept på kycklingfilé och eftersom kyckling äts i stora delar av världen finns det recept. Kyckling tandoori med fil och myntasås. Krydda med salt och peppar.


Tillsätt krossade tomater, ingefära, kryddmix och sötmandel. Fräscht och enkelt recept med färdiggrillad kyckling går det snabbt att blanda ihop denna goda salladen. Härlig till lunch eller en lättare måltid. Lägg något gott på grillen!


Kyckling myntasås

Det enkla receptet på grillade spett med myntasås och lins- och quinoasallad gör helgen till en succé! Paprika och spenat är både gott och vackert att blanda med de snabblagade grynen. Det här är sommarens bästa recept. Grilla kycklingen på förberedd grill och pensla den med glaze mot slutet av grillningen.


Friterad kyckling med ostbitar. Den här såsen är fräsch och sval och passar bra till såväl kött, fisk och kyckling. Jag smaksatte den med mynta och honung, supergott!


Tomatsoppa 50:-Gjord av färska tomater. Lamm, kyckling - eller biffgryta med paprika, lök, chilipickle. Grillade kycklingspett blir så gott tillsammans med söta persikor och en frisk myntasås.


Detta blir mer ett koncept än ett recept, eftersom det bygger på det du har hemma. I detta fall hade jag majrova. En fräsch sås med yoghurt och mynta som passar perfekt till kött eller kyckling.


Såsen håller ett par dagar i kylen. Myntasås : msk färsk grovhackad mynta dl matlagningsyoghurt Salt färskpressad citron. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida, analysera trafik och anpassa prenumerationserbjudanden och annonser.


Två stycken med finmalet krispigt ris och linsbröd serveras med myntasås. Stek grönsaker och kyckling hastigt, de behöver bara få färg då de tillagas klart i ugnen. Hemlagad vårulle fylld med kyckling, vitkål, chili, koriander, och indiska kryddor.


Lite som pyttipanna, men med Mellanöstern-vibb från lammfärs med kikärtor, blomkål, spiskummin och curry, och så serverar vi det med en frisk myntasås. Lätt och fräsch myntasås som passar lika bra till grillat som till att friska upp salladen.


Enkel att göra i tre steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.