måndag 5 juni 2017

Avtorkningsbara dukar

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.

Vi på Cervera har dukar för alla hemmets rum, beställ din idag! Spilltåliga och vattenavvisande bomullsdukar står pall för både kras och kalas. Som en klassisk vaxduk, fast i tyg.


Köp belagda dukar online på hemtex. Fakta om våra avtorkningsbara dukar. Dukar fria från PVC och som kan torkas ren med våt trasa. Handla i butik eller online.


Avtorkningsbara och tåliga dukar står emot vätska och kan användas om och om igen.

Ett fint bord blir ännu finare med en passande duk oavsett om det är vardag eller fest. Här hittar du mängder med bordsdukar till ditt hem. Snygg inredning behöver inte vara dyrt. På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster.


Jämför priser och läs recensioner på Hemtextil. Tabletter, bordsdukar och servetter från varumärken som Åhléns och Bloomingville.


Linevaxduk med acrylatbelagt lin, våra dukar har ingen blank yta utan ser ut precis som en linneduk. En tunn, vattenavvisande beläggning på ytan som gör vaxduken. Ellos Home Duk Hulda, avtorkningsbar.


Tvättad kvalitet av 100% bomull. Dukens material beror mycket på om det är en vardagsduk, finduk eller engångsduk. En duk som ska ätas över varje dag bör vara avtorkningsbar.


Duk Sunshine i tvättat hellinne 160x3cm. Runda textilvaxdukar i ca 140cm, 150cm och 160cm i diameter. Du hittar storlek under varje enskild duk.


När vi på Österlentextil väljer material gör vi det med. Köp dukar till det stora eller lilla bordet direkt på nätet hos Textilgallerian. Snabb och smidig leverans.

En unik mix av mode och inredning i Boho stil. Skydda bordet med hjälp av våra dukar och bordslöpare.


Välj bland massor av olika mönster och färger, eller sy dina egna modeller av våra metervaror. Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev via e-post från JYSK innehållande inspiration, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer. Vi har också praktiska avtorkningsbara dukar som sparar dig mycket tid och många tvättar.


En stor del av vårt duksortiment tål dessutom industritvätt. Undrar du något så kontakta oss så hjälper vi dig. Vi har även avtorkningsbara dukar med vattenresistent yta.


Många är FSC- och Ok-kompostmärkta. Dessutom hittar du tabletter och vepor i vårt gedigna utbud.


Duka till både vardag och fest - handla engångsartiklar samt festdekorationer ur vårt breda sortiment. Duk i tvättat linne 39kr. Rund duk i bomull 9kr. Duken finns i tre längder: 18 2och 3cm.


Med mjuka inslag i form av bordstextilier skapar du en inbjudande dukning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.